2789
عنوان

بازم سوال🙈

370 بازدید | 37 پست

درد موقع نزدیکی برابارهای اول طبیعیه؟من نه خشکی واژن دارم،نه عفونت،باراول که یهویی شد دردداشت باردوم فقط سه چهارسانت شوهرم تونست...بارسوم یکی دوسانت بیشتر ولی عمیق نمیتونم دردداره پاهاموجمع میکنم طبیعیه؟یامشکل دارم😥

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

احتمالا عفونت داری حتما برو دکتر حتما

عفونت فک کنم همرا با سوزش یا خارش باشه

مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد  این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دوستن تعریف میکرد که تو نزدیکی دزد داشتن یعنی اصلا نمتونستن ...خلاصه رفته بود دکتر زنان که معاینه کرد گفته بود یه تکه گوشت هست که نمیذاره نزدیکی کنی خلاصه یه ژل داده بود بعدم گفته بود اگه رفع نشد بیا با عمل سرپایی برات ورمیدارم ولی با همون ژل مشکلش رفع شد حالا زمان بر بود ولی رفع شد

مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد  این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘