2777
2789
عنوان

بازم سوال🙈

370 بازدید | 37 پست

درد موقع نزدیکی برابارهای اول طبیعیه؟من نه خشکی واژن دارم،نه عفونت،باراول که یهویی شد دردداشت باردوم فقط سه چهارسانت شوهرم تونست...بارسوم یکی دوسانت بیشتر ولی عمیق نمیتونم دردداره پاهاموجمع میکنم طبیعیه؟یامشکل دارم😥

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، درمورد تنبلی تخمدان سوالی داشتی بپرس،خوشحال میشم بتونم کمکت کنم 🌱🌻

احتمالا عفونت داری حتما برو دکتر حتما

عفونت فک کنم همرا با سوزش یا خارش باشه

مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد  این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘         

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

احتمالا عفونت داری حتما برو دکتر حتما

امروزمیرم انشالله ولی فکرنمیکنم عفونت باشه شایدکیست دارم نمیدونم

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، درمورد تنبلی تخمدان سوالی داشتی بپرس،خوشحال میشم بتونم کمکت کنم 🌱🌻

منم اینجوری بودم ولی بعد از چهار پنج بار درست شد

خداکنه درست شه همش نگرانم نکنه مشکل داشته باشم

عزیزم دوستن تعریف میکرد که تو نزدیکی دزد داشتن یعنی اصلا نمتونستن ...خلاصه رفته بود دکتر زنان که معاینه کرد گفته بود یه تکه گوشت هست که نمیذاره نزدیکی کنی خلاصه یه ژل داده بود بعدم گفته بود اگه رفع نشد بیا با عمل سرپایی برات ورمیدارم ولی با همون ژل مشکلش رفع شد حالا زمان بر بود ولی رفع شد

مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد  این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘         
نه چیزی نیست

ما خانوما کلا دردمیکشیم توهربرهه ای اززندگی😂موقع پریودی...زن شدن...زایمان