2777
2789
عنوان

بازم سوال🙈

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 37 پست
خواهش میکنم،چندسالشه؟زودترببرش چون من اینجوری بودم کیستم ۶سانت بود ازمایش گرفت وبعدبهم قرص داد،تو رژ ...

۱۸ سالشه 

پارسال بهم گفت ولی ظاهرا از چهارده پونزده سالگی حس میکرده🤦🏻‍♀️

مگه میشه تو این سن اخه؟

از ترس این که بخوان معاینه کنن راضی نمیشد دکترم بیاد ولی خودشم خیلی نگران بود کاش زودتر برده بودمش

عشق شیرینی جاته خیلی میخوره تو دوران کنکورشم هست کلی قهوه میخوره هرروز ک خوابش نگیره😩سالادم خیلی میخوره و دوست داره🤦🏻‍♀️ظاهرا هرچی واسش بده رو زیاد خورده😢

این که زمان پریودی خیلی درد داره تو ناحیه لگن واسه همینه؟ یا ربط نداره؟

مرسی عزیزم که گفتی❤️همین امروز میبرمش دکتر

۱۸ سالشه  پارسال بهم گفت ولی ظاهرا از چهارده پونزده سالگی حس میکرده🤦🏻‍♀️ مگه میشه تو این سن ...

دقیقاااا عین من!منم ۱۸سالگی اینجوری شدم دقیقا تو کنکورواینا پریودمم بشدت بهم ریخته بود،چاق شده بودم اصن یوضعی،درد لگن هم بی ربط به کیست نیس اینکه میگه روم نمیشه اصلادرست نیست به هرحال قراره اینده ازدواج کنه و ممکنه چندباربرامعاینه پیش دکتربره منطقی باهاش صحبت کنین،احتمالاتنبلی تخمدانم داره،البته خیلیادرگیراین قضیه ان ولی تادکترنره مشکلش حل نمیشه حتماببرینش 

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، درمورد تنبلی تخمدان سوالی داشتی بپرس،خوشحال میشم بتونم کمکت کنم 🌱🌻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقاااا عین من!منم ۱۸سالگی اینجوری شدم دقیقا تو کنکورواینا پریودمم بشدت بهم ریخته بود،چاق شده بودم ...

وای دقیقا پریودش بهم ریخته چاقم شده با این که به نسبت غذاش نباید اینقدر وزن اضافه میکرد

کلا خیلی خجالتیه تا خواست به من بگه این جوریه هم اب شد از خجالت

ولی امروز شده غل و زنجیرش کنم میبرمش دکتر😁

به قول شما در اینده هم ممکنه لازم شه معاینه باید عادت کنه دیگه

وای دقیقا پریودش بهم ریخته چاقم شده با این که به نسبت غذاش نباید اینقدر وزن اضافه میکرد کلا خیلی خج ...

پس باید وزنشوحتماکم کنه،هنوز اولاشه اگه رژیم غذاییشو رعایت کنه ،وزنشم کم کنه خیلی سریعترخوب میشه حالادکتربره خوددکتر بهش میگه چیکارکنه نگرانم نباشین،یک دلیل همه ی این مشکلات هم استرسه

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، درمورد تنبلی تخمدان سوالی داشتی بپرس،خوشحال میشم بتونم کمکت کنم 🌱🌻

مرسی عزیزم واسه راهنمایی خیلی لطف کردی

خواهش میکنم 😘

نه عزیزم مشکل چی  الکی خودتو ناراحت نکن مردا فقط بلدن انگ بزنن  اینجور چیزا کاملاااااا ...

نه شوهرم هیچی نمیگه فقط میگه ذهنیتت باعث میشه پاهاتوجمع کنی نذاری،امروزمیرم دکترببینم چی میشه