2777
2789
عنوان

بازم سوال🙈

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 37 پست
عزیزم دوستن تعریف میکرد که تو نزدیکی دزد داشتن یعنی اصلا نمتونستن ...خلاصه رفته بود دکتر زنان که معا ...

عمیق که میخواد د خ و ل کنه دردم میاد سه چهارسانت اول دردندارم

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عمیق که میخواد د خ و ل کنه دردم میاد سه چهارسانت اول دردندارم

همون  دیگه اینم مشکلش درد تو رابطه عمیق بود

مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد  این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘         
من سه هفته بعد عروسی از شوهر بیچارم میترسیدم خیلی درد داشتم و بعد هررابطه میرفتم دستشویی میدیدم کلی ...

فقط باراول کامل فرورفت که پ ر د ه پاره شد اونم اتفاقی ولی دفعه های دوم وسوم دیگه هردفعه سه چهارسانت که داخل میشدمشکلی نبود جلوترنمیذاشتم بره هم میترسیدم هم درددارم

ببخشید اینو میپرسم🙈

شما که کیست داشتید موقع دستشویی رفتن تو اون ناحیه چیزی حس میکردین؟

دخترم میگه حس میکنم یه چیزی حالت غده اونجام هست😩

خیلی ترسیدم

هرررکاریم میکنم دکتر نمیاد میگه میترسم معاینه کنه خجالت میکشم😑😓

ببخشید اینو میپرسم🙈 شما که کیست داشتید موقع دستشویی رفتن تو اون ناحیه چیزی حس میکردین؟ دخترم میگه ...

اره احتمالاکیسته زودترببرش دکترباقرص رفع میشه نگران نباشین

معاینه میکنن؟ چجوری راضیش کنم🤦🏻‍♀️

نه معاینه نمیکنه درازمیکشه،یه چی مثل ژل میماله روشکم قسمت تخمدونا و سونوروانجام میده ،اصلا اندام تناسلیونگاهم نمیکنن

اها چه خوب مرسی عزیزم

خواهش میکنم،چندسالشه؟زودترببرش چون من اینجوری بودم کیستم ۶سانت بود ازمایش گرفت وبعدبهم قرص داد،تو رژیم غذاییش بگین خیلی مراعات کنه ،کافئین وشیرینی خیلییی کم مصرف کنه،مرغ زیادنخوره،خیاروگوجه گلخونه ای نخوره تاحدامکان،توپریودیشم سردی نخوره ایناهمه عامل ایجادکیسته