2777
2789
هیچی، شما فکر کن دین ندارم.😐 شما که مسلمان هستین به هیچ وجه نباید از همسر شرعی تون دریغ کنید.

حتمابعد این ک عروسی کنی بری خونه خودت حرف و حدیثی نباشه صددرصد باید انجام بدی و ب اوج لذت .... ولی تونامزدی ی حدی داشته باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برگه سلامتصددرصد داشتهه باش  ببین دیدم از نزدیک کسی ک عاشق هم بودن نامزدش گفته بودماواس هم هست ...

اگه ناخواسته بیفته چی برو برگه سلامت بگیر شرر نداره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

حالا که خانواده‌ها تون سنتی‌ان،  من چیزی برای گفتن ندارم ولی از اینکه این موضوع بکارت اینقدر تو ...

خب دقیقا این برگه اصلا نشانه ی عفت اون خانوم نیست.

ولی من همکاری داشتم که بعد ازدواج همسرش رفته بود دادگاه و گفته بود خانوم من دوشیزه نبوده و یه سری داستان که بعدش از سر تهمت درست کرده بود

من اون دوستم رو که دیدم سر خودم رفتم و برگه گرفتم ... با همسرم هم توی عقد رفتم و منم از داشتن اون برگه پشیمون نیستم.

البته هیچ کس جز من و همسرم اطلاع نداشت و خودمون رفتیم به اصرار من

اما منظور منم اصلا بحث عفاف و این داستانها نبود ... فقط واسه اینکه بعدا اتفاق مشابه ای برام نیفته .. وقتی شما عقد هستید که نمی دونید طرف کی هست و بعدا چه افکاری واسه شما پیاده نمیکنه که

حتمابعد این ک عروسی کنی بری خونه خودت حرف و حدیثی نباشه صددرصد باید انجام بدی و ب اوج لذت .... ولی ت ...

ن تحمل نداره آنقدر با هر زبونی بگی باهاش حرف زدم دعوا نازکشسدن قسم دادن نمیتونه میفهمم دست خودش نیست 

ن تحمل نداره آنقدر با هر زبونی بگی باهاش حرف زدم دعوا نازکشسدن قسم دادن نمیتونه میفهمم دست خودش نیست ...

درکت میکنم من جای تو بودم ولی خود من هم اشتباه کردم

الان پشیمونم ن این ک چیزی بگن ها ولی پشیمونم

خب دقیقا این برگه اصلا نشانه ی عفت اون خانوم نیست. ولی من همکاری داشتم که بعد ازدواج همسرش رفته بود ...

میدونم، مثال‌هایی از سواستفاده آقایون از این موضوع وجود داره. ولی دلیلش اینه که این موضوع ساده و مسخره ، برامون بزرگه. اگر مهم نبود، اگر مساله‌ای نبود، روش مانور نمیدادن.

من اصالتا مازندرانی‌ام، زیاد به این مسائل دقت نکرده بودم هیچ وقت ولی چندتا مورد دیدم که شب عقدکنون، داماد بااااید خونه عروس بمونه و پیش هم بخوابن. خانواده عروس میگن این دختر تا اینجا دختر ما بود، از این به بعد تحویل خودته😅😅 و دیگه داماد نمیتونه چند ماه بعد بره و حرفی توش دربیاره. خیلی عجیبه که عقد کنی ولی بگی نه، نمیتونید، نمیشه. حلال و محرم هستن. حتما عاشق هم هستن که ازدواج کردن، اصولا جوان هم هستن و کنترل ش خیلی سخته. خلاصه که به نظرم رسم بیخودیه.

میدونم، مثال‌هایی از سواستفاده آقایون از این موضوع وجود داره. ولی دلیلش اینه که این موضوع ساده و مسخ ...

منم عاشق شوهرمم حتی میگم خیلیم خانه از رفتارش معلومه ببخشید اینجوری حرف میزنم ولی اکثرا نظرشون منفیه 

منم عاشق شوهرمم حتی میگم خیلیم خانه از رفتارش معلومه ببخشید اینجوری حرف میزنم ولی اکثرا نظرشون منفیه ...

بازم خودت میدونی گلم هما اولش عاشق شوهرشونن انشالله تا اخر عمرتون باهم خوشبخت باشید

منم عاشق شوهرمم حتی میگم خیلیم خانه از رفتارش معلومه ببخشید اینجوری حرف میزنم ولی اکثرا نظرشون منفیه ...

میدونم دوست من . اکثرا به اون برگه خیلی اعتقاد دارن. من تودم تو دور و بری های خودم ندیده بودم و تو این سایت زیاد دیدم. شما باید هر کاری که صلاح میدونی و انجام بدی. منم فقط نظرم و گفتم. امیدوارم موفق و خوشبخت باشی. 😊