2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم‌بستگی به شرایط و فرهنگ‌‌و سن و سال و خیلی موارد دیگه داره

مثلا توی بعضی شهرهای کشورمون خیلی عادی هست.توی بعضی شهرها خیلی خیلی بد هست.

توی بعضی خانواده عادی و توی بعضی خانواده ها فاجعه

ضمنا سن خود شما و نوع ازدواج شما مهمه مثلا اگر آشنایی قبلی نداشتین یا اگر فامیل هستین خوب جالب نیست

اینطور که شما میگین فکر نکنم برای شما صلاح باشه 

اظهار نظراتمان بیانگر خود واقعی مان باشد نه برای جلب لایک بیشتر😊😊😊😊

بنظر من رابطه تو عقد باید حدودی داشته باشه همه چی الا پرده بکارت . چون واقعا دوره زمونه خرابی شده اگه یه درصد هم احتمال بدیم خدای نکرده تو عقد مشکلی پیش بیاد و بنا به جدا شدن باشه دیگه ما دختراییم که دادیم رفته و بد بخت شدیم . و اینکه همیشه بزار تشنه ات باشه تا شب عروسی یه طعم دیگه ای داره .

لطفامیشه برا سلامتی نی نی تودلیم صلوات بفرستید 🙏😍🙁

عزیزم ده ها روش هست برای رابطه داشتن. که به نظرم میشه مردها رو راضی کن. حتما که نباید برین سر اصل کاریه.

شما بقیه رو امتحان کن. بهشم بگو زودتر عروسی بگیر بریم خونمون و .....

من نه برگه گرفتم ، و نه تا دو ماه بعد از عروسی رابطه کامل داشتم و نه اون اتفاقی که اولین بار همه منتظرشن برام افتاد، ولی از اولش گفتم نظر من اینه و خداییش همسرم گیر نداد دیگه. ۱ سالم بیشتر عقد نبودیم.

هر چند الان میگه ، چه جوری تونستی منو محروم کنی این همه وقت.🙈🙈

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
نمی‌دونم چیکار کنم از یه طرف میگم گناه داره از ی طرف میگم نه نمیشه 

آخه ما کاملا به هم اعتماد داشتیم از ته قلب عاشق هم بودیم مطمئن بودیم هیچ اتفاقی نمیتونه مارو از هم جدا کنه ... وگرنه خیلیا تو عقد چون طرف رو خوب نمیشناسن کاری نمیکنن

اول خودت!