2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم عقدم ولی رابطه کامل برای عقد خوب نیست...معاشقه خوبه در حدی که نیازهای عاطفی برطرف شه ولی رابطه کامل ن...با زبون خوش متقاعدش کن از راه های دیگه برای برطرف شدن نیازهای عاطفی استفاده کن...یه وقت بدبرداشت نکنی راه های درست ن هر چیزی!!!

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑
منم عقدم ولی رابطه کامل برای عقد خوب نیست...معاشقه خوبه در حدی که نیازهای عاطفی برطرف شه ولی رابطه ک ...

راضی نمیشه با هر زبونی بهش گفتم حتی مثال لباسی ک بخواد تحریک کنه حرفی ... سعی میکنم نزنم حتی شبا ک پیش همین اما فایده نداره

خودش میگ کامل باشه عیب نداره 

خوب واضحه ک بنظر اون عیبی نداره

دردسرش برای تو میشه

بدون رابطه کامل هم احتمال بارداری خیلییییی کم خیلییی اما هست

خانوادت مشکلی ندارن؟

والا اقایون ک ما میبینیم بدون ازدواج هم بنظرشون بد نیست دیگه چه برسه ب عقد

یادم تورو فراموش..