2777
2789
برگه سلامتصددرصد داشتهه باش  ببین دیدم از نزدیک کسی ک عاشق هم بودن نامزدش گفته بودماواس هم هست ...

ای وای منم میترسم از همیناش 

ولی شوهرمو نمیشه کنترل کرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا که خانواده‌ها تون سنتی‌ان،  من چیزی برای گفتن ندارم ولی از اینکه این موضوع بکارت اینقدر تو فرهنگ ما گنده است، متنفرم. یند پاکی یه دختر بکارتشه، در حالی که اصلا چیز مهم و باارزشی نیست. هر کار دیگه‌ای بکنن اشکال نداره فقط منطقی‌ترین و غریزی ترین روش انجام رابطه رو در حلالی که حلال و محرم هستن نداشته باشن؟ حالم از این فرهنگ به هم میخوره.  اگر خدایی نکرده رابطه تون به نتیجه نرسه و بخوای جدا بشی و مثلا دختر باشب، میخوای به همسر بعدیت بگی هیچ کاری نکردی؟؟؟ 😕 رابطه جنسی ، رابطه است دیگه،  اگر آدمها واقعا با هم صادق بودن هیچ‌وقت این رسوم مسخره به وجود نمیومد.

من خودم تو دوستی با همسرم رابطه داشتم اصلا هم پشیمون نیستم.

روحرفت باش خام حرفاش نشی ها. یجوری سیرش کن ک سمت کسی هم نره خدایی نکرده

همین میترسم بره سمت یکی ک نیازشو رفع کنه حتی قهر کردم دیگ شبا نه میرم پیشش ن می‌ذارم بیاد پیشم 

من اصلا نمی‌خوام الان این اتفاق بیفته

من توی دوران عقد هیچ نوع ارتباطی با همسرم نداشتم ... حتی ایشون اجازه نداشتن که خونه ما شب بمونه و یا کنار من بخوابند.

و حتی خانواده هیچ کدوم در بند این قضیه نبودن در روز عروسی ...

اما با این وجود من خودم از همسرم خواستم که این برگه رو داشته باشم !!

حالا شما که خانواده تون قراره پشت در باشن و همسرتون هم ترجیح دارند , شما ریسک نکنید !

بازم اختیار با خودتون دوست عزیز من.   

حالا که خانواده‌ها تون سنتی‌ان،  من چیزی برای گفتن ندارم ولی از اینکه این موضوع بکارت اینقدر تو ...

حرف شما درست ولی وقتی سنت اینجوره باید مواظب بود منم مخالف اینم وقتی زن شرعی هستی .ولی خب تواین جامع هیچ چیز از هیچکس بعیدنیس حتی شوهر ادم

حالا که خانواده‌ها تون سنتی‌ان،  من چیزی برای گفتن ندارم ولی از اینکه این موضوع بکارت اینقدر تو ...

من می‌خوام تشنه باشع از ی طرف میترسم یکی دیگ سیرش کنه اصلا نمی‌دونم 

حرف شما درست ولی وقتی سنت اینجوره باید مواظب بود منم مخالف اینم وقتی زن شرعی هستی .ولی خب تواین جامع ...

ممنونم که تایید کردی، ولی همه رابطه‌ها در معرض جدایی قرار دارن، حتی بعد از سی سال زندگی. حرف من اینه که اینقدر چیز بزرگی نیست رابطه، یا بکارت. نباید انقدر مورد تاکید باشه. رابطه جنسی یه راه برای رفع نیاز و یه عمل برای نشان دادن عشقه. همین. اگر به اندازه کافی عاشق باشی، بقیه‌ش سنت‌های دست و پاگیره ففط😅