2777
2789
خوب واضحه ک بنظر اون عیبی نداره دردسرش برای تو میشه بدون رابطه کامل هم احتمال بارداری خیلییییی ...

خخخخخ چرا خیلی خصوصا بابام خانواده خودشم از اونایین ک عروسی پشت در وایمیسن نمی‌دونم ب اونا چی میخواد بگه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخخخخ چرا خیلی خصوصا بابام خانواده خودشم از اونایین ک عروسی پشت در وایمیسن نمی‌دونم ب اونا چی میخواد ...

خب بعدا درگیری ها برای توعه اقایون سریع در میرن یا براشون مهم نیست اما حرفاش میمونه

اصلا ب هیچ عنوان قبول نکن

باهاش صحبت  کن جدی ک میخوای تو خونه خودت اولین رابطه رو داشته باشی

یادم تورو فراموش..
راضی نمیشه با هر زبونی بهش گفتم حتی مثال لباسی ک بخواد تحریک کنه حرفی ... سعی میکنم نزنم حتی شبا ک پ ...

چی بگم والا... آدم منطقی هست؟اگر نیست که واقعا سخته متقاعد کردنش

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑
خب بعدا درگیری ها برای توعه اقایون سریع در میرن یا براشون مهم نیست اما حرفاش میمونه اصلا ب هی ...

خیلی حرف زدم قبول می‌کنه اما انگار بعضی وقتا دست خودش نیست فک کنم خیلی هاته

ترووووووخدا نکنی اینکارو تروخدا ....ایشالله زندگیت بدون مشکل باشه ولی کسایی ک تو نامزدی رابطه کامل دارن بعد ک مشکل پیش بیاد پاشون گیره

خدانکنه روزی برسه ک مشکل داشته باشین ولی خب رابطه کامل نداشته باش

خخخخخ چرا خیلی خصوصا بابام خانواده خودشم از اونایین ک عروسی پشت در وایمیسن نمی‌دونم ب اونا چی میخواد ...

اگه چنین خانواده ی دارین و اگه همسرتون پافشاری دارن , برای اطمینان حتما برگه سلامت برید همراه همسرتون و بگیرید و داشته باشید...

برگه سلامتصددرصد داشتهه باش 

ببین دیدم از نزدیک کسی ک عاشق هم بودن نامزدش گفته بودماواس هم هستیم دیگ بعدش باحرف شوهر خام رابطه کامل میشه ...

ایناک عاشق هم بودن مشکل پیش میاد دختره هم پاش گیر میفته خب میگ جداشم جواب خانوادم و چی بدم بخاطر این جدا نمیشه عروسی میکنه شوهره هم هی بکوب تو سر دختره ک اره تو از حوس میمردی و چجور فلان حانواده شوهر هم ک میگن نتونستی خودتو نگه داری دختر 'پسر من میخاست تو چراخودتو ول کردی