سلام دوستان وقتون بخیر ممنون میشم راهنماییم کنید،من با ی نفر حدود دوسال که آشنا شدم و خانواده هامونم درجریان هستن ولی ایشون هیچ اقدامی برای خواستگاری نمیکنن به نوعی میترسن منم تو این دوسال همه خواستگارام و بی برو برگرد جواب رد دادم بهشون تا اینکه دیروز یکی از همسایههامون مستقیم از من خواستگاری کردن برای یکی از دوستانشون تمام شرایط ازدواج رو دارن کامل من نمیدونم باید چکار کنم فقط پدرم ور جریان اشنایی من نبودم الانم پدرم پاش و گرده تو ی کفش که وقتی تحصیلات عالیه داره شغل رسمی داره استاد دانشگاهم هست چرا نه میگی بدلیلش و بگو چی جواب بدم بهش رومم نمیشه به پسری که باهاش اشنا میشم بگم چکار کنم چجوری بگم اگه میخوای بیای بیا😢😢واقعااا نمیدونم چه کنم.
خانوادمم میگن دوسال بهترین شرایط تو از دست دادی حداقل ی نشون بیارن ماهم به همه بگیم این و دادیم و تم ...
منم دقیقا بعد سه سال گفتم بیا جلو ی انگشتر بیار اخرررر گفت اخه بابام نمیاد مامانم میگه نه وقتش نیست.....من گعتم گمشووو برو....خطمم عوض کردم ازرواج کردم در جا با خواستگارم اشنا شدم ازدواجم سنتی بود ولی تااا عقد دایمش بشم ۱۰ ماهی طول کشید قشنگ با عقلو منطق بالا پایینش کردم و انتخابش کردم..۶ماهش ک هیجکس نمیدونست فقط خانوادهامون تا ببینیم باهم جوریم یا نه ولی حداققفل میدونستم سرکار نیستم قصدش جدیه و ب خواست خودم طولانس کردم اشنایی رو بعد واسم انگشتر اوردن و ب همه اعلام کردیم
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
منم دقیقا بعد سه سال گفتم بیا جلو ی انگشتر بیار اخرررر گفت اخه بابام نمیاد مامانم میگه نه وقتش نیست. ...
الان راضی هستید عزیززم از زندگیتون به همسرتون گفتید که قبلا با کسی اشنا بودید؟من میترسم ازم این سوال و بپرسن من تو جواب چی بگم بهشون😢از عذاب وجدان میمیرم اگه دروغ بگم
الان راضی هستید عزیززم از زندگیتون به همسرتون گفتید که قبلا با کسی اشنا بودید؟من میترسم ازم این سوال ...
کلا تو گذشته نبابد جستجو کرد حتی شما هم نبابد بپرسی اگه موردی از این حرفا زد قبولش نکن هی بخواد از گدشته بپرسه ...بله راضی ام الان ۵ سال میگذره تو این یکی دو سال اخیر میپرسید ب خنده مگههه میشه تو دوست پسر نداشتی...میگفتم مگه میشه توام دوست دختر نداشتی..بعدش خودم میگفتم خب کسی ک دانشگاه رفته مدتی سرکار بود قطعا با کسایی حرف زده اشنا شده توام همین بودی بعد خودشم تایید میکرد عزیزم همیشه مهم حدود روابط هستش اگه حدود ها رعایت شده بهت اسیبی نخورده مشکلی نداره خودت پو درگیر این چیزاها نکن واس کسی هم توصیح با جزیات نده هیچ وقت
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
کلا تو گذشته نبابد جستجو کرد حتی شما هم نبابد بپرسی اگه موردی از این حرفا زد قبولش نکن ه ...
خدا روشکر که زندگی خوبی داشتید؛نه ما حتی ببخشید خیلی راحت حرف میزنم با هم دست هم تا الان ندادیم و فقط باهم حرف زدیم چند ماه ی بارم مرخصی اومدنی در حد پنج دقیقه همدیگر و دیدیم از این بابت اصلا مشکلی نیست از بابت پرسیدن طرف و جواب دادن این سوال رو کردم
دوستان من زنگ زدم بهش وگفتم میخوام قضیه تو رو به پدرم بگم چون امروز خواستگارا میان،درحالیکه با من حرف میزد گفت من الان جلسه دارم برم برم جلسه بعد جلسه بهت زنگ میزنم تا نیم ساعتم زنگ میزنم ی ساعته هنوز زنگ نزده😐به نظرتون یعنی چی؟
خیلی واضحه عزیزم، ینی ازدواج کن به نظرم شما درگیر احساساتی یه چند روز کلید احساساتتو آف کن برای آ ...
کاملا درست بود دوستان حدستتون الان بهم پیام زد که ما تا الان دوستای خوبی بودیم باهم،من قصد ازدواج ندارم به این زودی اگه خواستگارات میخوان بیان بیان،خدا رو شکر زودتر فهمیدمم فقط هیچ وقت نمیبخشمش انشالله خدا سر دوتا خواهراش بیاره همین
من اولش بهش گفته بودم من تابحال دوستی نداشتم و اگر میخواید اشنایی برای ازدواج باشه باشه،گفت من برای ازدواج میخوام ولی الان ی چیز دیگه گفت واقعاا نمیدونم خدا باید جواب اینا رو چی بده انشالله بازخوردش تو زندگیش و ببینه همین
ب پسره بگو اگه بخواد خودشو ب ابو آتیش میزنه برا رسیدن بهت اگه ن شیک میگه
خوشبخت بشی
فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی