2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1704 بازدید | 72 پست
با عقلت تصمیم بگیر نه با احساست تاکی میخوای منتظرش بمونی ببین عقلت چی میگه همیشه هم اون کسی که فکرمی ...

من اگر هم تا الان صبر کردم فقط بخاطر اخلاقش والاه خانوادش خیلی پاینتر از خانواده من هستن دوتا خواهر داره همش قهر میکنن با همسراسون خونه پدرشونن البته بیشتر پاپس کشیدنش به خاطر رفتارهای خواهرشون با همسراشون که باعث ترسش شده

"و تو در پناه خدایی و او هیچ وقت دیر نمیکند"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه جوری تصمیم بگیر فردا خدایی نکرده پشیمون نشی.سبک‌سنگین کن بین دوتا شخص.عقل و منطق هرچی گفت همونه.د ...

کاملا درست میگید، دیگه همه چیز و سپردم دست خدا 

غرورت رو کنار بزار و یکبار جدی بگو بیا تکلیف منو روشن کن. به حرف پدرومادرت گوش کن. مطمئن باش اونا ب ...

همش وقت دفاعش و میندازه اونور از دوسال پیش خرداد داره همش تمدیر میشه قرار بود بهمن دفاع کنه الان میگه تا اسفند طول میکشه کارم

دوست عزیزم‌ شما تو سنی نیستی که بتونی ریسک کنی و بگی عیب نداره ۵.۶ سالم‌شده باشه باهاش دوست می مونم ،شد شد نشد نشد.   ممکنه خدایی نکرده تا اون‌موقع دیگه شرایطی مثل این مورد واستون پیش نیاد و افسوس بخورید یا مجبور شید با کیس خیلی پایینتر ازدواج‌کنید

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
دوست عزیزم‌ شما تو سنی نیستی که بتونی ریسک کنی و بگی عیب نداره ۵.۶ سالم‌شده باشه باهاش دوست می مونم ...

تو این دوسال خواستگارای خیلییی بهتر از خواستگاری که الان داشتم و رد کردم ولی این و دیگه چون مستقیم ب بابام گفتن نتونستم پنهون کنم.

یکی از دوستای خودم توی دانشگاه سه سال با همکلاسیش همو میخواستن دختره هم همه خواستگاراش و رد میکرد ولی اخرش پسره زد زیر همه چی دختره هم پشیمون شد

ببین خانمی موقعیتهات و الکی نباز تعارف نداری که ایندتو میخای خراب کنی برای شک و تردید دو ساله اون اقا؟

لطفا برام دعا کنیدبرای تحمل گند اخلاقیهای خانوادم خدا بهم صبر بده  زودتر زمان عروسیم سر برسه نامزدم عشق ابدی زندگیمه M😍😘
همش وقت دفاعش و میندازه اونور از دوسال پیش خرداد داره همش تمدیر میشه قرار بود بهمن دفاع کنه الان میگ ...

اینجور که بوش میاد بهونه داره میگیره.

بگو تو بیا خواستگاریم

تکلیف منو روشن کن. ببینیم اصلا چی میشه

پدرم الان ازم جواب میخواد

خانوادتو بنداز جلو حرفتو بزن

تو این دوسال خواستگارای خیلییی بهتر از خواستگاری که الان داشتم و رد کردم ولی این و دیگه چون مستقیم ب ...

باید از همون اول هدفتون رو از آشنایی مشخص میکردید، الانم‌مستقیم‌بهش بگید که تکلیفتون روشن شه ،بدون‌خجالت و رودربایستی . نمیتونید که رو آیندتون ریسک کنید . 

باید از همون اول هدفتون رو از آشنایی مشخص میکردید، الانم‌مستقیم‌بهش بگید که تکلیفتون روشن شه ،بدون‌خ ...

اولش من بهش گفتم من اهل دوستی نیستم نه وقتش و دارم نه حوصلش و گفت هدف ما ازدواج دوستی نیست ولی اوضاع مملکتم طوری شد همه ازدواج میترسن برادرخودم من جمله با این تفاوت که اون کسی و تو زندگیش معطل نکرده 

اینجور که بوش میاد بهونه داره میگیره. بگو تو بیا خواستگاریم تکلیف منو روشن کن. ببینیم اصلا چی میشه ...

میخوام همین و بگم که راستشه ببینم چی میگه اگه چیزی نگفت دیگه باهاش کاری ندارم 

یکی از دوستای خودم توی دانشگاه سه سال با همکلاسیش همو میخواستن دختره هم همه خواستگاراش و رد میکرد ول ...

این چشمش از رفتارای خواهراش ترسیده چون هر موقعه حرف میزنیم میگه خانما اولش رفتار خوب نشون میدن بعدش پدر پسره و درمیارن

اولش من بهش گفتم من اهل دوستی نیستم نه وقتش و دارم نه حوصلش و گفت هدف ما ازدواج دوستی نیست ولی اوضاع ...

ببخشید این حرفو میزنم ، چون شرایطت رو درک میکنم و خودمم بیشتر از ۶ ساله ک با کسی دوستم . 

ترسیدن از اوضاع واسه اونیه ک به کسی تعهدی نداره و میتونه فکر ازدواج رو نکنه ، نه کسی که مدتهاست به دختری وعده و وعید داده درقبالش مسئوله .