2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بچه ها متفاوتن و اینکه حجم شیر خوردنشون هم فرق داره. یکی کم میخوره و هر دو ساعت دو ساعت شیر طلب می کنه یکی زیاد میخوره و هر سه ساعت گرسنه میشه و ....

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
بچه ها متفاوتن و اینکه حجم شیر خوردنشون هم فرق داره. یکی کم میخوره و هر دو ساعت دو ساعت شیر طلب می ک ...

آخه تا دستش میخوره همه میگن بچه ات گرسنه ست بهش شیر بده ،ب زور میدم بالا میاره

نمیشه که جلوشو گرفت دختر منم ۴ماهشه دستشو از بدو تولد میخورد 

شیر هم نمیخوره شیر خشک نمیخوره کلا ه چیزی که باعث سیر شدنش بشه نمی‌خوره

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

خودت که بهتر از بقیه میدونی کی شیر خورده زیر دو ساعت باشه و قبلش سیر خورده باشه بهش نده. دختر من پنج انگشتش رو گاهی دو تا دستی فرو می کرد تو دهنش آب دهنشم همینطوری میرفت. ملت همیشه در صحنه هم هزار جور نسخه میپیچیدن. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

هر ۲ ساعت یه بار شیر بده دختر من ۴ ماهشه دکتر. گفت ۵ دقیقه که مک بزنه کافیه سی. میشه چون فکش قوی شده 

ولی متاسفانه یه دقیقه هم به زور 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
وزنش چطوره

خودم میگم افتضاح ولی بهداشت میگه خوبه 

۴ ماه ۶ کیلو 

اخه اصلا شیر نمیخوره باید راه برم بالا پایین بپرم و هزارتا کلک دیگه تا یه قلوپ شیر بخوره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز