2777
2789
عنوان

علت دست خوردن نوزاد 3 ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 47173 بازدید | 22 پست
خودم میگم افتضاح ولی بهداشت میگه خوبه  ۴ ماه ۶ کیلو  اخه اصلا شیر نمیخوره باید راه برم ب ...

عزیزم خیلی وقته ازین تاپیک گذشته ولی منم شرایطم مثل شماست دخترم شیر نمیخوره ، دختر شما کی شیر خوردنش خوب شد؟

عزیزم خیلی وقته ازین تاپیک گذشته ولی منم شرایطم مثل شماست دخترم شیر نمیخوره ، دختر شما کی شیر خوردنش ...

دختر من کولیک داشت تا ۶ماه که پدرم رو دراورد بعد ۶ماه هم که مثلا غذاخور شد بدتر شد ولی شیر خوردنش از ۶ماه به بعد خوب شد 

الانم جوجه ۳سال و ۳ماهشه دق داده منو ۱۱کیلو هست😔

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزیزم دخترتون ریفلاکس نداشت؟ خیلی شرایط سختیه من که دیگه دیوونه شدم به خدا

نه نداشت 

خداصبرت بده

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
دختر من کولیک داشت تا ۶ماه که پدرم رو دراورد بعد ۶ماه هم که مثلا غذاخور شد بدتر شد ولی شیر خوردنش از ...

سلام عزیزم نمیدونم هستی هنوز یا نه ، دختر منم خیلی دست میخوره دو سه روز دیگه سه ماهش میشه چیکار کنم واقعا این رفتارش تو مخه 😐

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞                 امروز بیست و هشتم شهریور ماهه ، بیست رو از زایمانم و متن بالایی گذشته ، حالم خیلی خوبه😍کارای خونمو خودم میکنم ، کارای نی نی هم همینطور 😍 🥺♥️😍من یه مادر موفق هستم😍 دوست دارم ورزش رو شروع کنم که فعلا یکوچووولو خیلی خیلی کم شکمم و کمرم درد میکنه و بعد از درد و خونریزی چهل روزه حتما میرم باشگاه 😌💪🏻  توی این مدت همسرم خیلی حواسش بهم بود خدا خیرش بده♥️💕   امیدوارم روزی برسه که اندامم هم باز بتونم درست کنم💃🏻♥️

سلام عزیزم نمیدونم هستی هنوز یا نه ، دختر منم خیلی دست میخوره دو سه روز دیگه سه ماهش میشه چیکار کنم ...

سلام گلم هستم هنوز 

وای یادش به خیر دخترم الان ۷ستلشه خیلی دست میخورد ولی چطور از سرش افتاد یادم نیس

سلام گلم هستم هنوز وای یادش به خیر دخترم الان ۷ستلشه خیلی دست میخورد ولی چطور از سرش افتاد یادم نیس

من دستای دخترم و می‌بندم با بند قنداق😂

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞                 امروز بیست و هشتم شهریور ماهه ، بیست رو از زایمانم و متن بالایی گذشته ، حالم خیلی خوبه😍کارای خونمو خودم میکنم ، کارای نی نی هم همینطور 😍 🥺♥️😍من یه مادر موفق هستم😍 دوست دارم ورزش رو شروع کنم که فعلا یکوچووولو خیلی خیلی کم شکمم و کمرم درد میکنه و بعد از درد و خونریزی چهل روزه حتما میرم باشگاه 😌💪🏻  توی این مدت همسرم خیلی حواسش بهم بود خدا خیرش بده♥️💕   امیدوارم روزی برسه که اندامم هم باز بتونم درست کنم💃🏻♥️

من دستای دخترم و می‌بندم با بند قنداق😂

اخی عزیزم😍😍😍

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز