2777
2789
عنوان

بدنسازی

414 بازدید | 11 پست

سلام

چن تا رژیم غذایی لاغری بگین ک حداقل پنج کیلو درماه بشه باهاش کم کرد

البته بدنسازی هم کار میکنم😕

تعداد رای : 0
نظرسنجی
۱
0
0%
۲
0
0%
هر کس بد ما ب خلق گوید ما دیده دل نمیخراشیم ...ما خوبی او ب خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم💫

نونو و برنجت رو به حداقل برسون,مصرف پروتئن و سبزیجاتت رو زیاد کنه و به به جای بدن سازی فیتنس کار کن یا در کنار بدنسازی فیتنس کار کن...بهر حال یه ورزش هوازی که به چربی سوزی کمک کنه انجام بده...

حکایت بارانی ایست بی امان,اینگونه که من دوست دارمت...

اصول* رژیم کالری شماری* رو گوگل کن زیاده حال ندارم تایپ کنم

من هر موقع تپل میشم کالری شماری و سالم خوری میکنم تا وزن کم کنم.

ماه دیگه هم باید برم تو رژیم.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رژیم کانادایی

رژیم سوئدی

رژیم شیر

رژیم کتوژنیک

رژیم 5 به 2

....

این رژیم ها هم هست ولی اصولا واسه کوتاه مدت و شوک دادن استفاده میشه (منهای 5 به 2)

میتونی اینارو هم گوگل کنی ببینی کدوم رو راحت تر میتونی رعایت کنی .

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
رژیم کانادایی رژیم سوئدی رژیم شیر رژیم کتوژنیک رژیم 5 به 2 .... این رژیم ها هم هست ولی ا ...

اینا رو همشون گرفتم تقریبا یه رژیم توپ میخام😐

هر کس بد ما ب خلق گوید ما دیده دل نمیخراشیم ...ما خوبی او ب خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم💫
 اینا رو همشون گرفتم تقریبا یه رژیم توپ میخام😐

پس دیگه فقط باید بری پیش کارشناس یا دکتر تغذیه

بچه ها من اندامم خوبه ی کوچولو شکم اوردم ک بخاطر بچه کش اومده میخام اینو آب کنم و اگه بشه سایز سینم رو کوچیک کنم .. بنظرتون اگر مثلا سایز سینم کوچیک بشه و ب نتیجه دلخواه برسم ایا بعدش ک نرم باشگاه دوباره مثل قبل میشه؟ میترسم بدتر بشه؟ خواهش مبکنم اگه اطلاعی دارین راهنماییم کنید

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
فقط رژيمgm من از هفته پيش تا حالا٥كيلو كم كردم

میشه واسم توضیح بدی درباره اش بیشتر؟و اینکه قبل از gmهم رژیم داشتی؟

چجوریه

تونت بزني مياره معروفه

من فقط همين رژيمو ميگيرم 

يكم سخته ولي براي سريع لاغرشدن خيلي خوبه 

اگه كنارش ورزشم كني پوستت شل نميشه 

ريزش مو و اين چيزاهم نداره 

خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍
2790
2778
2791
2779
2792