2777
2789
عنوان

من بدون مشکل باردار نمیشم!

486 بازدید | 24 پست

سلام.بچه ها.من یک ساله تو اقدامم ولی بی نتیجه بوده.تمام ازمایشاتم هم خوب بود.دو بار تو این ۱سال ازمایش هورمون دادم اوکی بود تا ماه پیش که برای سومین بار ازمایش دادم و تمام هورمونام به هم ریخته بود fshام ۳۷ بود که دکترم خیلی تعجب کرد گفت با این عدد باید یائسه شده باشی!ولی من پریودای منظم و طبیعی دارم.دکترم دوباره برام تکرار ازمایش  نوشته که فردا باید بدم.خیلی نگرانم.گفت اگه fshانقد بالا باسه باید بریivf.کسی مشکل منو داشته!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. آزمایشگاه معتبر برو. اگر تهران هستی آزمایشگاه بیمارستان هایی مثل پارس رو دکترهای خوب قبول دارن. در ضمن تا هورمون پرولاکتین به شدت به اضطراب و استرس مربوطه و قبل ازمایش دادن باید 20 دقیقه صبر کنی که اگر هیجان یا اضطراب داری آروم بشی. هورمون های دیگه رو نمیدونم

اره شاید مشکل از شوهرت باشه نگران نباش خیلی پیش اومده عدد ازمایشا اشتباه بشه ی بار ازمایش شوهرخالم ...

نه شوهرمم اوکی بود همه چیش.خدا کنه اشتباه شده باشه.الانه که گریه ام بگیره

من 3 سال بعد ازدواج اقدام به بارداری کردم و  بار اول در هفته 6بارداری خونریزی کردم و چون ضربان دیده نشد منتظر سقط شدم. ولی با توجه به درد و انقباض شدید و خونریزی زیاد مجبور به کورتاژ شدم.  

بار دوم بعد از آزمایش خودم و همسرم که مشکلی رو نشون نداد و همچنین عکس رنگی از رحم و با خوردن قرص برای افزایش تخمک زایی با تاخیر و انتظار باردار شدم. با وجود استفاده از شیاف پروزسترون  باز هم در هفته 8 بارداری ضربان قلب جنین مشخص نبود و دکتر نظر بر سقط داد . ولی سقط خودبه خود انجام نشد و مجبور به کورتاژ شدم.

بعد از اون رفتم تحت نظر تیم دکتر صارم بیمارستان صارم. بعد از آزمایشات بسیار دوباره و نیز ژنتیک و نیز سه بار لنفوسیت تراپی از همسرم به خودم دکتر صارم نظرشون این بود که دوباره عکس رنگی بگیرم. این بار عکس رنگی با توجه به تجربه خوب شخصی که انجام داد بسیار بهتر و کم درد تر بود بر عکس بار اول که احساس می کردم دارن شکنجه میدنم.

دقیقا بعد از عکس رنگی باردار شدم بدون خوردن قرص یا داروی بخصوصی. بعد به من شیاف پروزسترون تجویز شد.

خوشبختانه ضربان قلب جنین دیده شد ولی از هفته 7 تا تمام طول بارداری از امپول هپارین و از اسپرین تا هفته 31 استفاده کردم. هر دو هفته ویزیت می شدم و با کنترل عوامل دخترم در زمان مناسب با وزن و قد و هوش خوب به دنیا اومد.

بعد از دو سال این بار ناخواسته باردار شدم و با مراجعه به دکتر گفتن باید دوباره همان داروها استفاده بشه. من این بار با تصمیم خودم هیچ کدوم از داروها رو استفا ده نکردم و با این وجود بعد از یک دوره بارداری خوب و نسبتا راحت پسرم در زمان درست به دنیا اومد.

از تجربه ای که دارم و اضطراب ها و استرس هایی که گذروندم فکر میکنم اگر اگر و اگر بشه بی خیال باشیم و از نظر روحی آرامش داشته باشیم شانس بارداری بیشتره. همچنین  وقتی دکتر صارم بهم گفت عکس رنگی, رحم رو تمیز میکنه و به احتمال زیاد همین ماه باردار میشی چنان انرژی مثبتی داشت که به من در اون شرایط سخت کمک کرد و این رو به خاطر این میدونم که بعضی انسان ها نفسشون و دستشون نشونه ای از خدا داره. امیدوارم نوشته هام بتونه کمکی کنه

سلام. آزمایشگاه معتبر برو. اگر تهران هستی آزمایشگاه بیمارستان هایی مثل پارس رو دکترهای خوب قبول دارن ...

پرولاکتینم خوبه.هورمونای دیگم گفت شرایط خاصی نمیخواد.متاسفانه شهرستانم ولی فردا یه ازمایشگاه معتبر میرم.۴۰۰ تومنم هرینه ازمایشام شد الان دوباره باید همین قدر هزینه کنم

نه شوهرمم اوکی بود همه چیش.خدا کنه اشتباه شده باشه.الانه که گریه ام بگیره

باور کن توی این مسائل استرس بدترین چیزه

سعی کن بیخیال و اروم باشی

حالا نهااایتش آی وی اف...علم پیشرفت کرده مشکلی نیست وقتی خودت و شوهرت مشکلی ندارین

من 3 سال بعد ازدواج اقدام به بارداری کردم و  بار اول در هفته 6بارداری خونریزی کردم و چون ضربان ...

ای جانم خدارو شکر .منم عکس رنگی گرفتم اومدم تهران ابن سینا با بیهوشی برام انجان دادن لوله هامم باز بود فقط من قبل از عکس دردای پریود وحشتناکی داشتم ولی بعد از عکس خیلیییی خیلییی درد پریودام کم شده!

باور کن توی این مسائل استرس بدترین چیزه سعی کن بیخیال و اروم باشی حالا نهااایتش آی وی اف...علم پیش ...

نگران fshام.میگم نکنه واقعا۳۷ باسه.یائسه نشم😢😢😢😢