2777
2789
عنوان

من بدون مشکل باردار نمیشم!

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 24 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شروع کن دم کرده و عرق رازیانه بخور دوباره هورمونات تنظیم بشه و باعث میشه زود هم باردار بشی انش ...

دارم‌ میخورم .رهزیانه ویتاگنوس کیوتن ویتامین dو E

بچه ها من اخر دی روز ۳ پریودم ازمایشمو تکرار کردم fshام 30 بود ماه پبش ۳۷.۷ بود یکم اومده پایین.ولی بازم خیلی بالاست دکترم نمیرم چون سریع میگن ivf.من به علم پزشکامون واقعا شک دارم.شروع کردم به خوردن رازیانه و ویتاگنوس و کیوتن و ویتامین و قرص dhea.میگن اینا خوبه.دوباره این ماه ازمایش بدم ببینم میهد پایین.اگه نیومد برم ابن سینا هر چند واقعا دوس ندارم چون پروسه ی طولانی و پر دردسری داره

بچه ها من اخر دی روز ۳ پریودم ازمایشمو تکرار کردم fshام 30 بود ماه پبش ۳۷.۷ بود یکم اومده پایین.ولی ...

شما چی کار کردید؟باردار شدید؟

بالاخره منم یه روز مامان میشم و اون روز بهت میگم چقدر برات انتظار کشیدم...
شما چی کار کردید؟باردار شدید؟

نه عزیزم من بعد از کلی برو و بیا متوجه شدم که اندومتریوز گرید ۴دارم که باعث کاهش ذخیره تخمدانم شده دارم وزنمو میارم پایین که ivf کنم

نه عزیزم من بعد از کلی برو و بیا متوجه شدم که اندومتریوز گرید ۴دارم که باعث کاهش ذخیره تخمدانم شده د ...

عزیزم انشاالله بهترینا پیش بیاد برات،خدا بزرگه تا نخواد برگی از درخت نمیفته از ته دلم برات دعا میکنم انشاالله دامنت سبز میشه 🤲🏻🌱

بالاخره منم یه روز مامان میشم و اون روز بهت میگم چقدر برات انتظار کشیدم...