2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تواخبارظهرگفت به بیمه شدگان تامین اجتماعی میدن ولی نمیدونم کی میدن وچطور

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

سهام عدالت رو دیگه نمیشه ثبت نام کرد ،سبد حمایتی هم به بیمه شدگان تامین اجتماعی که حقوقشون زیر ۳میلیون هست واریز میکنند فکر کنم بعد از واریز پیامک میاد براتون

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
یعنی نیازی نیست ک اقدامی کرد 

نمیدونم من دیدم میگفت اونایی که بیمه ان یک نفره صدتومن دونفره ۱۲۰همینجوری هرچی تعدادافرادبیشترباشه مبلغش بیشتره پنج نفره سیصدتومن

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

عزیزم سهام عدالت تا جایی که من میدونم ثبت نام نمیکنن دیگه.لااقل فعلا نمیکنن.

سبد کالا به

کارمندای باحقوق ریز 3 تومن

بازنشستگان تامین اجتماعی(مستمری بگیران)

بیمه پردازان تامین اجتماعی

تحت پوشش های بهزیستی

و روستایی و عشایری تعلق میگیره.

امروز برای بیمه پردازان تامین اجتماعی (برای اولین بار) و روستایی ها(برای دومین بار) واریز میشه.

بسته به تعداد از 100 تومن تا 300 تومن

الهی بمیرم واسه اون نگاهت که انقدر نجیبه..