2777
2789
عنوان

کمک😢

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 27 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دکتر که میگف خوبه اما بنظر من نه ی ماه شیر خشک میدم بش 

خب اگه گرسنه نیست لطفا روزا تلویزیونت روشن باشه و صدا تو خونت باشه حتی زمانی که بچه خوابه

شبا از 8 یا 9 کل چراغا و تی ویت خاموش باشه فقط چراغ حمام یا توالتو روشن کن چشات یکم ببینه

لالایی بخون حتی شده اهنگ ابی رو اما یک یا دوتا اهنگو هر شب مدام بخون تا با شنیدن اون اهنگا شرطی بشه برای خواب

اخر شب یک نوبت شیر خشک بده سیر بشه بقیه شیر مادر

غروبا نخوابونش باهاش بازی کن ماساژ بده حرف بزن تا شبو راحت تر بخوابه

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
من دارم دیونه میشم  دیگه چشام باز نمیشن

منکه دیگه برای اینکه کمی حداقل خواب ازسرم بپره بسته اینترنت شبانه گرفتم ک حداقل یجورایی خودموسرگرم کنم درکنارشلوغ کاریای دخترم

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
عزیزم براش دندون گیر بگیر .یه آش دندونیم برا خوشی خودتون درست

گرفتم..اتفاقا امروزآش دندونی مادرم درست کرد

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

ماساژ اروم سر و صورت درواقع نوازشش بچرو خوابالود میکنه فکن یک گربه داری همونجوری انگشتاتو به دور گوشش لپاش و سرش بکش

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
😥خسته نباشی

کم کم داره عادت میشه برام ک شبانخوابم

بچت کولیک داره؟بچه من تا۳ماهگی کولیک داشت دلدرشدید...پدرمونودراورد بچه هایی ک کولیک دارن به نوروسروصدا حساسا