2777
2789
عنوان

سگ ها

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 84 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چرا باور نمیکنم همچین چیزی واقعی باشه!

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
فاز اینایی که غیر مستقیم میگن حق با سگ ها بوده و خوب کاری کردن چیه یکی منو روشن کنه    

اگه فهمیدید به منم بگین.قدیما حیوون رو توی طویله نگه میداشتن الان روی تخت خودشون.

سگ ها به بچه حمله کردن و وقتی همراهای بچه سگارومیزدن که جدا کنن اقازاده های گرامی بهشون برخورده که چ ...

انشالله انشالله بزودی خدا جوابشونو میده.انسانیت دیگه به فنا رفته.بیچاره بچه جسمشم خوب شه تا یه مدت حال روحیش داغونه

نمیدونم چرا باور نمیکنم همچین چیزی واقعی باشه!

ی سرچ بکن تو نت عکس زخم های بچه رو ببین باورت میشه

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
من دوتا بچه کوچیک دارم.دلم درد اومد گریه کردم به حال این بچه

خدا عاقبت هممونو خصوصا بچه هامونو بخیر کنه تو این خراب شده تو مدرسه که بخاری اتیش میگیره ناظم و معلم تجاوز میکنن کلاس قرانم تجاوز بچه دزدی تو پارکم که اینجوری دیگه ادم جرات نداره حتی بچشو مدرسه بفرسته😐

انشالله انشالله بزودی خدا جوابشونو میده.انسانیت دیگه به فنا رفته.بیچاره بچه جسمشم خوب شه تا یه مدت ح ...

اگه بچه ما بود خدای نکرده و دستمان هم از همه جا کوتاه چکار میکردیم

ی سرچ بکن تو نت عکس زخم های بچه رو ببین باورت میشه

نه اینکه اتفاق افتاده اره ولی چیزی که بازتاب دادن رو میگن،حس میکنم بازی و سرکاریه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
اصلا تصورشم دردناکه،به خدا همش استرس دارم خدایا بچه ام بزرگ شد چیکارکنم،بره مدرسه یه بلایی سرش نیارن،ندزدنش و خلاصه هزار بدبختی دیگه،حالام باید از سگایی که تو پارک و خیابون ولن بترسیم،هرروز یه خبر بد،طفلک دختره گوشت رو دستش نذاشتن بمونه،چه عذابی میکشه،مادرش چی میکشه بعد یه عده دوباره جو زده طرفداری از سگ میکنن،اگه واقعا به حیوانات علاقمندی والا اونام از اینکه پیش آدما باشن و وسیله پز و مسخره بازی باشن لذتی نمیبرن،میخوان ازاد باشن
نه اینکه اتفاق افتاده اره ولی چیزی که بازتاب دادن رو میگن،حس میکنم بازی و سرکاریه

نمیدونم قضیه چیه اما منو بشدت ناراحت کرد.یعنی چرا اینجور روانی ها رو به اسم آقازاده هستن جمع نمیکنن

چیزی رو بازتاب ندادن همون واقعه ای که رخ داده بوده دیگه

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

تو مصاحبه خوندم پدرش میگفت وقتی به سگ ضربه میزدیم تا دخترم و رها کنه صاحبش ناراحت و عصبی میشد احمق گرفته بند چرمی که دور گردن سگ بوده و کشید همین باعث شده دختره هم با سگ کشیده بشه بیشتر اسیب ببینه وای اصلا دردش و نمیتونم تصورکنم چه صاحب احمقی داره انشالله که خوراک سگش بشه