2777
2789
عنوان

سگ ها

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 84 پست
فاز اینایی که غیر مستقیم میگن حق با سگ ها بوده و خوب کاری کردن چیه یکی منو روشن کنه    

هیچی فقط خیلی روشنفکرن

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیبینید همینجا ازشون دفاع میکنند؟! بعد اگر بگیم سگ نیارید تو خیابون بهشون برمیخوره که واویلا انگار ...

عزیزم همه سگا اینجوری نیستن اینا احتمالا سگای نگهبان بودن که اوردنشون تو خیابون تازه اونم بدون قلاده و دهن بند کار خیلی اشتباهیه

هیچی فقط خیلی روشنفکرن

روغنفکر😐 خدا رو شکر ایرانیا از اروپا فقط سگ بازی و رابطع نامشروع قبل ازدواج رو یاد گرفتن برا فرهنگ سازی پیشرفت علم و تکنولوژی و اقتصاد وفرهنگ و... کشک تشریف داره😏

و دیگر هیچ...

عزیزم همه سگا اینجوری نیستن اینا احتمالا سگای نگهبان بودن که اوردنشون تو خیابون تازه اونم بدون قلاده ...

ما هم مخالف حیوون  نیستیم اتفاقا من حیوون ها رو دوس دارم اما بچه هامون برام خیلی مهمترن.ما میگیم سگ های وحشی نباید بیان پارک .یا قلاده و پوزه بند داشته باشن.اون بچه چرا کسی حمایتش نمیکنه،چرا کسی جلوی این بیشرف بازی بچه پولدار ها رو نمی گیره چرا هر غلطی میخوان میکنن

روغنفکر😐 خدا رو شکر ایرانیا از اروپا فقط سگ بازی و رابطع نامشروع قبل ازدواج رو یاد گرفتن برا فرهنگ ...

چی بگم

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....
ما هم مخالف حیوون  نیستیم اتفاقا من حیوون ها رو دوس دارم اما بچه هامون برام خیلی مهمترن.ما میگی ...

همینوبگو

یه دیالوگی هست تو انیمیشن بری زنبوری که دختره به پسری که میخواد بری رو بکشه میگه : چرا فک می‌کنی زند ...

نیت بیست و سی هر چی که هست مهم این که ابعاد فاجعه بزرگ و به خاطر سهل انگاری قوانین هست میگن حرف حق و بپذیر حتی از دشمنت نگهداری نژاد پیت بول تو امریکا ممنوع اونوقت تو ایران بدون قلاده میارن تو پارک یه مکان عمومی!!! ...تازه قانون غیر ازدیه خسارت دیگه ای برای صاحب سگ تعیین نکرده حتی اگر باعث مرگ شخص بشه .....واقعا قوانین بیخودی داریم 

عزیزم همه سگا اینجوری نیستن اینا احتمالا سگای نگهبان بودن که اوردنشون تو خیابون تازه اونم بدون قلاده ...

این که درست اما من نوعی دوست ندارم وقتی دخترم رو میبرم پارک تا بازی کنه کنارش یه سگ روی چمن در حال غلط خوردن باشه و دختر منم روی همون چمن در حال بازی که اگر بیماری یا موی سگ هست به لباسش بگیره.

کاری به اسلام و نجاست سگ نداریم.هر کسی دوست داره داشته باشه اما نه اینکه حقوق شهروندی رو زیر پا بذاره.خدا شاهده به خاطر همین قضیه که با چشمای خودم دیدم طرف سگش رو تو پارک رها کرده بود مجبور شدم دخترم رو پارک نبرم.

یه آقایی اومده بود با یه سگ پشمالوی کوچک بدون قلاده.چه کوچک و چه بزرگ به هر حال درست نیست باز باشه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
نیت بیست و سی هر چی که هست مهم این که ابعاد فاجعه بزرگ میگن حرف حق و بپذیر حتی از دشمنت نگهداری نژاد ...

اعصابم خرد میشه خودمون کم بدبختی داریم.این جور اتفاقات آدمو بهم می ریزه.من دلم برای بچه ها میسوزه واقعا بی دفاع هستن.الانم کسی از این خانواده حمایت نمیکنه.این براشون عذابه۹😥