حتما خوندین و دیدین توی اینست و اینترنت،حمله سگهای بچه پولدار به دختر بچه ده ساله توی پارک لواسان.دلم درد اومد و عذاب کشیدم دختر بیچاره تیکه پاره شد اما این گردن کلفت ها عین خیالشون نشد چون باباهاشون هر گنده بودن،بمیرن الهی.پس چرا خدا هیچ کاری باهاشون نداره فقط ما بترسیم از حق الناس و عذاب الهی.....
یه دیالوگی هست تو انیمیشن بری زنبوری که دختره به پسری که میخواد بری رو بکشه میگه : چرا فک میکنی زند ...
ای بابا واقعیت اینه که اتفاق تلخیه حالا چون به سگ دارا برمیخوره نگن ازش چیزی
چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سگ ها به بچه حمله کردن و وقتی همراهای بچه سگارومیزدن که جدا کنن اقازاده های گرامی بهشون برخورده که چرا سگا میزنین!به زور بچه رو از دست سگا گرفتن،پوزه بند و قلاده نداشتن و یه دفعه به بچه حمله کردن!برای هربار پانسمان دختر بیچاره رو بیهوش میکنن،بعد بابای اون بچه پولدارا گفته دیه شو میدم...
ای بابا واقعیت اینه که اتفاق تلخیه حالا چون به سگ دارا برمیخوره نگن ازش چیزی
نمیبینید همینجا ازشون دفاع میکنند؟!
بعد اگر بگیم سگ نیارید تو خیابون بهشون برمیخوره که واویلا انگار چی شده.
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....