2777
2789

دوران دانشجویی تو خوابگاه واسه فان میگرفتیم ولی فقط در حد فان و مسخره بازی قبپلش دارم

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره هم تا روت گرفتم هم پاسور وقهوه خیلی چیزاش راس میگف بعضی چیزاشم ب مرور زمان فهمیدم گوهم نمیفهمید خخ

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...
من اعتقاد دارم ولی پیش ادمای خاص نه الکی ولی تاحالا نگرفتم خیلی دوست دارم بگیرم

من تازگیا گرفتم یه چیزاییش درست بوده که قبلا اتفاق افتاده و یکیش تازگیا اتفاق افتاده یه چیز خیلی مهمم گفته واسه سال جدید اتفاق میفته ان شالله راست باشه فکرم درگیره اونه

من تازگیا گرفتم یه چیزاییش درست بوده که قبلا اتفاق افتاده و یکیش تازگیا اتفاق افتاده یه چیز خیلی مهم ...

فقط چیزای خوب گفت یا چیزای بد؟حضوری گرفتی یا اینترنتی؟

هي بخواهيم و رسيدن نتوانيم که چه...
فقط چیزای خوب گفت یا چیزای بد؟حضوری گرفتی یا اینترنتی؟

حضوری .خیلیم اتفاقی .نه معرفی شد نه چیزی .خانونی بود که چندین ساله تو هند زندگی کرده و از اشناهاست .

کلا در مورد همه چیه زندگیمون گفت 

حضوری .خیلیم اتفاقی .نه معرفی شد نه چیزی .خانونی بود که چندین ساله تو هند زندگی کرده و از اشناهاست . ...

چه جالب خیلی خوبه اینجوری ولی من میترسم فال بگیرم اتفاقای بد اینده رو بگه کلا ناامید بشم

هي بخواهيم و رسيدن نتوانيم که چه...

عزیزای دلم🔮

انواع فال قهوه ۵۰ هزارتومان

فال تاروت🀄۴۰ هزارتومان

فال پاسور🃏۳۰هزارتومان

فال احساسی 🎭۲۰ هزارتومان

انواع دعای بخت گشایی،رزق وروزی،کسب وکار،زیاد شدن خواستگار.....

هرپنج تا مشتری بیارید یه فال رایگان بهتون تعلق میگیره

ایدی پیج اینستاگرام

Officials.fale

اگه میخواین تجربه ی یه فا ل عالی راجب زندگی تون داشته باشین پیش ما فا ل بگیرید مطمعن باشین مشتری دایم خواهید شد میتونید واتس اپ یا روبیکا هم پی ام بدین دوستان فا ل دروغ نیست فا ل باعث میشه شناخت بهتری راجب خودتون و اطرافتون داشته باشید♥️♥️

قهوه 

تاروت

تک نیت تاروت

پاسور

احساسی

کاری مالی

۰۹۰۱۱۲۴۳۵۹۰