hamsare_ali_aga مدیر استارتر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 3900 عنوان حسود 301 بازدید | 15 پست وای خدا انقد خندیدم ک نگو.صبح گفتم میرم رنگ بذارم سرم اومدم دیدم رنگ اورده که خواهرشوهرم بذاره سرش گفتم دختر پس کی میذاری سرم پاشو دیگه مادرشوهرم تند پاشد رفت کاسه و رنگ اورد گفت بیا بذارسرم.گفتم نیر بیا بندبنداز دیدم مادرشوهرم سریع رفت نخ اورد بند انداخت خودش ب صورتش بعد خواهرشوهرم ناخنامو ترمیم میکرد مادرشوهرم نشست هی گف واه واه چقدم واس ی مهمونی ساده2ساعته ب خودشون میرسن.وای خدا خواهرشوهرم برگشته میگه مامان اینم هم سن خودت نیست ها داری حسودی میکنی رقابت میکنی😂😂منم ب شوخی گفتم ول کن بابام بذار تو حال خودش باشه کلی خندیدیم 1397/10/26 | 17:18 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
غزل۷۲ عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 4092 خب خدارشکر ک خندیدی و حرص نخوردی مخالفی باهام ریپلای نکن لطفا #متاهل_متعهد
دحترم عضویت: 1397/03/18 تعداد پست: 21505 بیخود کردین. به زنه بیچاره خندیدین.خوبه مادر شوهر شلخته باشه. واه واه چه افتخاری هم میکنن. الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
مهرخ_ عضویت: 1397/01/13 تعداد پست: 1132 من نمی فهمم چرا میگین حسادت؟😐بعضیا بلد نیستن چکار کنن از رو بقیه تصمیم می گیرن،همین.
دحترم عضویت: 1397/03/18 تعداد پست: 21505 من نمی فهمم چرا میگین حسادت؟😐بعضیا بلد نیستن چکار کنن از رو بقیه تصمیم می گیرن،همین. جاری منم همینه. میگم کار خوبی میکنه خوب سعی میکنه مرتب باشه. بگیم حسوده. الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
hamsare_ali_aga مدیر استارتر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 3900 بیخود کردین. به زنه بیچاره خندیدین. خوبه مادر شوهر شلخته باشه. واه واه چه افتخاری هم میکنن. نه خوبه من هرکاری کردم اونم عین کار منو بکنه خودشم تا بیام اونکارو بکنم ببینم اون همونکارو پاشد زود کرد.😁
myminioni عضویت: 1397/10/18 تعداد پست: 774 حال خواهر شوهرتو خریدارم.با تو نشست به مادرش خندید و مسخرش کرد😏😏 کاربرِ myminion سابق که به سختی دوباره عضو شده و به نی نی یار قول داده دختر خوبی باشه
دحترم عضویت: 1397/03/18 تعداد پست: 21505 نه خوبه من هرکاری کردم اونم عین کار منو بکنه خودشم تا بیام اونکارو بکنم ببینم اون همونکارو پاشد زود ... چه اشکالی داره.خواهر شوهر من گاهی به کارهای مادر شوهرم میخنده من عصبانی میشم.الانم عصبانی شدم. الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
hamsare_ali_aga مدیر استارتر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 3900 حال خواهر شوهرتو خریدارم.با تو نشست به مادرش خندید و مسخرش کرد😏😏 مادرشوهرم یکارایی میکنه یا حرفایی میگه که دختراش وپسرش برگردن هزارجور حرف بگن بهش.
دحترم عضویت: 1397/03/18 تعداد پست: 21505 مادرشوهرم یکارایی میکنه یا حرفایی میگه که دختراش وپسرش برگردن هزارجور حرف بگن بهش. بچه ها درست تربیت نشدن. که به مادرشون بی احترامی میکنن اونم جلوی عروس یا داماد.اه اه اه الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
شمشیرصلح عضویت: 1397/09/30 تعداد پست: 2540 خوب پسرارو تور میکنین بعد با مادراشون دشمن میشین بجان خودم شوخی بود توجه کنید...اگر میتونید برای شفای یه پسربچه 15 ساله صرعی هفت تا حمد بخونید باشد که خدا به دل پاک شما عزیزان نگاه کنه و دعاتون مستجاب بشه خیلی ممنون
پریچهر_25 عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 7297 یکم زود بوده برای متاهل شدنت چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
hamsare_ali_aga مدیر استارتر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 3900 خوب پسرارو تور میکنین بعد با مادراشون دشمن میشین بجان خودم شوخی بود & ... 😂😂😂😂
hamsare_ali_aga مدیر استارتر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 3900 یکم زود بوده برای متاهل شدنت عزیزم اولا اینجور نبود تازه اینجورشده☺