2777
2789
عنوان

حسود

301 بازدید | 15 پست

وای خدا انقد خندیدم ک نگو.صبح گفتم میرم رنگ بذارم سرم اومدم دیدم رنگ اورده که خواهرشوهرم بذاره سرش گفتم دختر پس کی میذاری سرم پاشو دیگه مادرشوهرم تند پاشد رفت کاسه و رنگ اورد گفت بیا بذارسرم.گفتم نیر بیا بندبنداز دیدم مادرشوهرم سریع رفت نخ اورد بند انداخت خودش ب صورتش بعد خواهرشوهرم ناخنامو ترمیم میکرد مادرشوهرم نشست هی گف واه واه چقدم واس ی مهمونی ساده2ساعته ب خودشون میرسن.وای خدا خواهرشوهرم برگشته میگه مامان اینم هم سن خودت نیست ها داری حسودی میکنی رقابت میکنی😂😂منم ب شوخی گفتم ول کن بابام بذار تو حال خودش باشه کلی خندیدیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمی فهمم چرا میگین حسادت؟😐بعضیا بلد نیستن چکار کنن از رو بقیه تصمیم می گیرن،همین.

جاری منم همینه. میگم کار خوبی میکنه خوب سعی میکنه مرتب باشه. بگیم حسوده.

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
بیخود کردین. به زنه بیچاره خندیدین. خوبه مادر شوهر شلخته باشه. واه واه چه افتخاری هم میکنن‌.

نه خوبه من هرکاری کردم اونم عین کار منو بکنه خودشم تا بیام اونکارو بکنم ببینم اون همونکارو پاشد زود کرد.😁

نه خوبه من هرکاری کردم اونم عین کار منو بکنه خودشم تا بیام اونکارو بکنم ببینم اون همونکارو پاشد زود ...

چه اشکالی داره.

خواهر شوهر من گاهی به کارهای مادر شوهرم میخنده من عصبانی میشم.

الانم عصبانی شدم. 

مادرشوهرم یکارایی میکنه یا حرفایی میگه که دختراش وپسرش برگردن هزارجور حرف بگن بهش.

بچه ها درست تربیت نشدن. که به مادرشون بی احترامی میکنن اونم جلوی عروس یا داماد.

اه اه اه

خوب پسرارو تور میکنین بعد با مادراشون دشمن میشین   

بجان خودم شوخی بود 

توجه کنید...اگر میتونید برای شفای یه پسربچه 15 ساله صرعی هفت تا حمد  بخونید باشد که خدا به دل پاک شما عزیزان نگاه کنه و دعاتون مستجاب بشه خیلی ممنون   

یکم زود بوده برای متاهل شدنت 

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!