2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی،براآورد هزینه

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 40 پست
من یدونه دیدم ۲۲ تومن بود تا ۱ ساعت هنگ بودم

مارکش چی بود ؟ چند تیکه ؟شوهرم برای دخترخالم این قیمت از درگهان خرید

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره چی بخوای بخری 

مثلا من نمیخوام تخت بخرم . فقط کمد

دو دست لباس از هر سایز مثلا تا 1 سالگی گرفتم . 

پتو 

رختخوابشم مامانم میدوزه . بالشت و دشک و تینجور چیزاش 

بعدش چند دست دیگه تا سه ماهگیش بقیه اش رو وقتی دنیا اومد بعدا میخرم هر چی بهش اومد .

بعدش لوازم بهداشتیاشو و اینا رو هم خریدم .

با یه وان و سبد و تشت و سطل

کیف و گهواره 

من بچه دوم بود هیچی نخریدم جز لباس و قنداق فرنگی و گهواره همه این چند تا قلم شد 4 میلیون 

رفتم کالسکه بخرم چند روز پیش داغون ایرانی 800 هزارتومن شوهرم گفت بگرد از تو دیوار پیدا کن حداقل اگه یه تومن میدیم خارجی باشه حالا دست دو بود عیب نداره 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

ببین اگه میخوای ایرانی بخری بزن سیسمونی کسری اون قیمتاش خوبه سرچش کن بعد‌برو کانال تلگرامش ‌و لباسم از سایت اینترنتی دلبند من واسه دخترم از اینجا می‌خرم لباساشو جنساشو دوس دارم

مارکش چی بود ؟ چند تیکه ؟شوهرم برای دخترخالم این قیمت از درگهان خرید

مارکشو یادم نیست ولی ایتالیایی بود ساک بود و کریر و صندلی ماشین کالسکه یدونه حالت گهواره هم بود واسه خوابیدن وصل میشد به کالسکه

💚💙💜💛
استارتر مگه فقط واسه سه ماه لباس میخواهی بخری که همه رو استین کوتاه بخری؟ خب لباس زمستونی هم میخواد ...

چه زیاد شده من همه چیو خارجی خریدم جز تخت و کمد و کالسکه همش باهم ۱۱ شد

💚💙💜💛
من بچه دوم بود هیچی نخریدم جز لباس و قنداق فرنگی و گهواره همه این چند تا قلم شد 4 میلیون  رفتم ...

عزیزم من کالسکه روما خریدم دلیجان خوب بودا ۱۳۰۰ شد با کریر دست دو نخر معلوم نیست تمیزه یا نه بچه حساسیت میگیره خدای نکرده

💚💙💜💛
عزیزم من کالسکه روما خریدم دلیجان خوب بودا ۱۳۰۰ شد با کریر دست دو نخر معلوم نیست تمیزه یا نه بچه حسا ...

اصلا دلم کالسکه 4 چرخ نمیخواد دلم سه چرخ خارجی میخواد که اونا هم نوش سه 4 میلیونه 

بعدن اکثر پولدارها ماشین دارن کالسکه زیاد استفاده نمیکنن تو دیوار دیدم اکثرا نو بود و کم کار 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
مارکشو یادم نیست ولی ایتالیایی بود ساک بود و کریر و صندلی ماشین کالسکه یدونه حالت گهواره هم بود واسه ...

ایتالیایی کم و‌چیکو رو میشناسم ولی قیمت نمیدونم . اینه که میگم ساک و کریر و کالسکه و روروک بود . دیگه صندلی ماشین و صندلی غذا و گهواره موزیکال و ماشین و تاب و ... جدا براش گرفت که همه باهم‌۱۵_۱۶ شد

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام