2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی،براآورد هزینه

414 بازدید | 40 پست

دوستانی که سیسمونی خریدن حدودا چند شد؟

من میخوام بخرم

بچم خرداد به دنیا میاد باید همه لباسا رو آستین کوتاه بگیرم؟

چیا خریدین؟

خداجونم بابت تموم چیزایی که بهم دادی ویه زندگی عالی ممنونتم❤️❤️❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه لباس استین بلندم بگیر بستگی به هزینت داره بهخوای چقدر خرج کنی

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

بستگی به بودجه ات هزینه کن .مثلا ست کالکسته از ۸۰۰ که اینجا گفتن خریدن هست تا پیرگاردین که ۷,۵۰۰ قیمتشه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

از هر وسیله یی همه قیمت هست بستگی داره چی بگیری لباس هم نه خیلی استین کوتاه نگیر بچه سه ماه اول زندگیش چون بافت چربی زیر پوستش نداره خیلی بیشتر احساس سرما میکنه ایشالا به دل خوش بغل بگیریش

خیلی لباس براش برندار بزار دنیا اومد براش میخری هم معلوم میشه چی بهش میاد هم اینکه یه وقت سایزش اندازه ش نمیشه 

وسایل ضروری براش بخر بیشتر و تخت و کمد فکر نکنم بیشتر از ۵ تومن بشه 

من همیشه به کارنامه‌ام با این دید نگاه میکردم که عیب نداره نوزده برادر بیستِ،🤗هجده خواهر نوزدهه🙃، هفده داداش ناتنی هجدهِ☺، شونزده آبجی کوچیکِ هفدهِ🙂، همینجوری پیش میرفتم تا اینکه😮یه بار چاهار و نیم شدم😥حساب کردم دیدم میشه نوه عمه ی پسر خاله ی ۲۰😕😂😂

استارتر مگه فقط واسه سه ماه لباس میخواهی بخری که همه رو استین کوتاه بخری؟

خب لباس زمستونی هم میخواد سیسمونی میشه برای شش ماهی به بعدش

یکی از اطرافیان من تازه سیسمونی گرفته همه چیزم ایرانی درجه دو گرفته تا الان ۲۰ تومن شده

برای شما به مراتب بیشتر میشه چون تا سال دیگه قطعا قیمتا ثابت نیست

خدایا مرسی که هستی 

عزیزم من خودم چیزی فعلا نخریدم . بچه ام فوت شد .  سه تا تیکه مادرم قبلا واسم خریده ولی فکر میکنم سلیقه ای باشه . یه سری فقط چیزای واجب رو میخرن . یه سری میخوان یه اتاق خوشگل درست کنن چیزای غیر ضروری هم میخرن . مثلا دوست خود من تا ۱۲ سالگی بچه رو خرید کرده بود . حتی تخت هم نوجوان گرفته بود . میز تحریر داشت کمدش و لباس و کفش هم تا ۱۲ سالگی گرفته بود ...