2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سوربن یه کم سنگین تره، مخصوص یه کم سبکتر و لطیفتره و برای کاور کردن هم راحته اما در کل تفاوت زیادی ن ...

عزیزم یه سوال من میخوام آموزش ببینم اولش چقدر خامه باید بخرم،خامه کشی خیلی سخته؟

خامه کاله خوبه

مینارین هم خوبه بافتش

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

عزیزم یه سوال من میخوام آموزش ببینم اولش چقدر خامه باید بخرم،خامه کشی خیلی سخته؟

اولش یه مقدار کم مثلا میتونید نیم کیلو بگیرین بعد یه مقدار کمشو فرم بدین چون هنوز بلد نیستین خامه فرم گرفته رو نمیشه زباد نگه داشت پس مقدار کم فرم بدین ، تمرین کنید یاد میگیرین اولش یه مقدار شاید سخت بنظر برسه

اولش یه مقدار کم مثلا میتونید نیم کیلو بگیرین بعد یه مقدار کمشو فرم بدین چون هنوز بلد نیستین خامه فر ...

بیارم بیرون یخش باز بشه ازش وردارم دوباره بذارم فریزر خامه رو؟میخوام آموزش ببینم واسه فروش نمیدونم بتونم یا نه