2789
واقعا کمرنگ باشه منفیه بگو توروخدا؟😍😍😍

باید صورتی باشه... راستی مدیکور ممکنه کاذب بده برو آزمایش بده خیال خودت راحت کن

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من مدیکور زدم مثبت بود چرا میگید مثبت کاذب داره😭😭😭😭😭😭

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
کپسول گاز چه طوری

اون قدیما که گاز نبوده کپسول داشتن اینم هی میرفته به زور بلند کنه که شوهر من بیوفته😂 ولی شوهرم خیلی سیریش بوده و با وزن ۴۲۰۰ طبیعی دنیا میاد 😂😂😂😂😂😂

باید صورتی باشه... راستی مدیکور ممکنه کاذب بده برو آزمایش بده خیال خودت راحت کن

اقا توروخدا نگو کاذب باشه دلم ریخت چی کنم😭😭😭😭😭

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
بچه که نیستی جلوگیری میکردی بیخود گزاشتی باردار شدی  به زور که رابطه نداشتی خودت خواستی... النم ...

شما اگه زبونت جز سرکوفت چیزی بلد نیس بگه ریپلای نکنی نمیگن دست نداره تایپ کنه

و دیگر هیچ...

من ۵روز بعد پری هاله خیلی خیلی خیلی کمرنگ انداخت اصلا فکر میکردم توهم زدم فرداش پررنگ شد الانم هشت ماهمه پس اینکه کمرنگ منفیه اشتباهه

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
مثبت باشه ديگه مثبته شما نى نى دارى عزيزم♥️

خداکنه مثبت باشه فردا میرم آز😭

شما کلا خیلی عقبی من یع ماهه آشتی کردم هنوزم برنگشتم ناراحتیمم واس همینه وسط این هاگیر ولگیر و آشفته ...

نمیدونستم.فکرکردم جدی بود

خب حالا که آشتی کردی دیگه

ناراحتی نداره خدا داده.اگه نمیخواستی جلوگیری میکردین

یه صلوات مهمونم کنید
شما اگه زبونت جز سرکوفت چیزی بلد نیس بگه ریپلای نکنی نمیگن دست نداره تایپ کنه

واقعا برات متاسفم  که از انداختن یه جنین زنده طرفداری میکنین

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............