2789
نمیدونستم.فکرکردم جدی بود خب حالا که آشتی کردی دیگه ناراحتی نداره خدا داده.اگه نمیخواستی جلوگیری م ...

باور کن کردیم دقیقا عین پنج سال گذشته نمیدونم اینبار چه طور شد اصلا هنگم

و دیگر هیچ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بيخيال بچه ها

هر كسى اختيار زندگيشو داره

خدا به هر كى ميخواد بده هر كى نميخواد نده

ولى اين حق و به بعضيا ميدم كه چشم انتظارن ولى كسايى كه ناخواسته حامله شدن ميخوان سقط كنن

ايشالا دامن همگى سبز بشه

به رسم رفاقت براى هم دعا كنيم🙏🏻♥️
من ۵روز بعد پری هاله خیلی خیلی خیلی کمرنگ انداخت اصلا فکر میکردم توهم زدم فرداش پررنگ شد الانم هشت م ...

پس چرا تیکر نداری؟

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
اقا توروخدا نگو کاذب باشه دلم ریخت چی کنم😭😭😭😭😭

آخه واسه من پیش اومده عزیزم، هاله کم رنگ میفتاد بعد خشک شدن تو تاپیک هامم هست... اتفاقا iui کرده بودم آزمایش دادم بتام 0 بود! 

البته بارداری قبلیم با مدیکور فهمیدم ها... جوری نیست همیشه کاذب باشه! فقط باید صورتی باشه هرچقدر کم رنگ و هر 48 ساعت پررنگ تر بشه

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
واقعا برات متاسفم  که از انداختن یه جنین زنده طرفداری میکنین

سرت تو کار خودت باشه مطمئن باش روزیکه زایمانم بکنم عکسشو بذارم همینجا تو اولین کسی هستی که خواهی اومدو سر کوفتم میزنی که تا سی سالت نشده چرا بچه اوردی عقل نداری مگه بچه به پوشک کردن و شیر دادنشه پرورش و تربیت نمیخواد برو بابا زنای تی نی سایت رو بهتر از کف دستم میشناسم سرت تو یقه پیرهن خودت

و دیگر هیچ...

باور کن کردیم دقیقا عین پنج سال گذشته نمیدونم اینبار چه طور شد اصلا هنگم

شاید میخواد زندگیتو حفظ کنه

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
آخه واسه من پیش اومده عزیزم، هاله کم رنگ میفتاد بعد خشک شدن تو تاپیک هامم هست... اتفاقا iui کرده بود ...

خب ای یو ای امپول زدیو اینا بخاطر این داروهاو چیزا مثبت کاذب شده ولی من هیچی مصرف نکردم

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
بگو گناهش گردن خودم اون دنیام خودم گردن میگبرم خواهش میکنم ازت 😢

وقتی میگی جلوگیری داشتین پس دیگه خدا خواسته مامان شی.نندازش حتما حکمتی هست.واسه منم دعا کنید

یه صلوات مهمونم کنید
میشه راهشو یادش ندی. چون اگه بچه رو سقط کنه گناه گردن تو رو هم میگیره. مطمئن باش

میدونم گناه داره ولی آیا این بیشتر گناه نداره که ۳۰ سال آینده اون بچه هزاران هزار بار پدر و مادرشو به خاطر شرایطی که داره لعنت کنه؟ روزی صد هزار بار آرزوی مرگ کنه

هرکسی شرایط زندگی خودشو بهتر میدونه، ایشون الان تصمیم داره بندازه اما قطعا چند ماه دیگه پشیمون میشه، من سعی میکنم راهنماییش کنم، ممکنه نظرش عوض شه