2789
بی بی چک همش الکیه  من تا شک کردم فقط آز دادم مثبت بود

تا حالا شما گذاشتی کاذب بوده باشه؟

من ۸روز از موعدم گذشته ولی امروز صبح گذاشتم منفی بود.😔

یعنی نمیدونم باید ۱۹ام پری بشم یا ۲۶چون ماه قبل از ۱۹ام لک دیدم تا۲۶بعدش پری شدم...

در هر صورت منفی شد...

امروز هم با بی تو بودن گذشت....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من پری شدم راحت شدم ایشالله براشما  مثبت شه

خوشبحالت که پری شدی، کاش منم بشم احتمال مثبت بودن آزمایش صفره حتی یه بی بی هاله دار هم نداشتم. 

می ترسم هورمونام بهم ریخته باشه اون از باردار نشدنم بدتره، 

عزیزم خیلی برات خوشحالم مامان آینده

به سلامتی انشاالله ،زیر سایه ی پدر و مادر بزرگ بشه انشاالله ،ما رو دعا کن 💋❤😊

😘آرزوهام خاطره میشن ،مطمعنم 😉با خـــــدا باش و پادشاهــــی کــــن ،بی خـــدا باش و هرچه خـــواهی کن ،خداجونم عاشقتــــــــم ❤🌹
مشکل من تیروئید بود انشالله شما مشکلی نداشته باشی

چقدر شبیه هم هستیم. کم کاری داری عزیزم؟ من قبل اقدام تست دادم نرمال بودم ولی احساس می کنم کم کار شده و به خاطر همین این جوری شدم 

(من جراحی تیروئید داشتم)

سلام عزیزم بتا ربطی به قلبو اینا نداره دوستم بتاش ۲۲بود ماشاالله هبچش نبودو گل پسر بود بچش

امیدوارم.... 

البته اون بار آمپول زده بودم.... الان سه ماهه یه دونه قرص هم نخوردم!  امیدوارم سالم باشه 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
امیدوارم....  البته اون بار آمپول زده بودم.... الان سه ماهه یه دونه قرص هم نخوردم!  امیدو ...

انشالله خداکریمه

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)