2789
استارتر عزیزدل مادر شدنت مبارک خواهری ،انشاالله سالم و سلامت نی نی گلت رو در آغوش بگیری فدات ،برای ه ...

ايشالاااااا براى همه

ممنونم عزيزم

براى من كه در حد هاله بود فعلا نميتونم قطعى بگم حامله هستم

به رسم رفاقت براى هم دعا كنيم🙏🏻♥️
به خدا من اینو به دنیا بیارم زنای سایت آتیشم میزنن اینجا تا چهل سالت نشه حق نداری بچه بیاری از اینا ...

چیکار به بقیه داری.تو بچتو دوست داشته باش.اگه بندازیش زندگیت بدتر میشه.اون شاید نعمت و برکت بیاره

مگه چندسالته 

یه صلوات مهمونم کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ايشالاااااا براى همه ممنونم عزيزم براى من كه در حد هاله بود فعلا نميتونم قطعى بگم حامله هستم

توکل به خدای مهربون کن ،شک نکن مادرشدی گلم 🌹😘

😘آرزوهام خاطره میشن ،مطمعنم 😉با خـــــدا باش و پادشاهــــی کــــن ،بی خـــدا باش و هرچه خـــواهی کن ،خداجونم عاشقتــــــــم ❤🌹
پس چرا تیکر نداری؟

شاید یکی مامان نشه ببینه دلش بشکنه 😞بگه کاش منم تیکر بارداری داشتم

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
اره واضح تر عکسن ولی اینجا کیفیت عکسو پایین میاره

مثبته اما صبر کن یه چند روز دیگه آزمایش بده اگه ندادی... من دیروز رفتم 163 بود دلم یه جوری شد😢

البته یکی دوروز تأخیر دارم فقط اما چون بارداری قبلیم همین قدر بود بتام و قلبش تشکیل نشد.... 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
مثبته اما صبر کن یه چند روز دیگه آزمایش بده اگه ندادی... من دیروز رفتم 163 بود دلم یه جوری شد😢 الب ...

سلام عزیزم بتا ربطی به قلبو اینا نداره دوستم بتاش ۲۲بود ماشاالله هبچش نبودو گل پسر بود بچش

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)