2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

وا این کارا چیه که میکنی؟ مگه مشکلی داری که نمیخواییش. مطمئن باشش اگه خدا خواسته باشه که هست بهتری ...

بابا من اصلا تکلیف زندگیم مشخص نیس بین اره و نه این چیع این وسط آخه

و دیگر هیچ...

شما کلا خیلی عقبی من یع ماهه آشتی کردم هنوزم برنگشتم ناراحتیمم واس همینه وسط این هاگیر ولگیر و آشفته ...

خواهر این یه نعمته برا زندگی بهتره چرا ناشکری بپذیرش و برو کنار شوهرت اگه میشه

منم هفت روزه تاخیر داشتم اما بی بی نواری مارک لاوین یه خطم ظاهر نشد چه برسه به دوتا

مثل منی پس، البته من سه روزه عقب انداختم، بدتر از بی بی منفی عقب افتادن پریود باعث میشه دوره ها بهم بریزه

چرا نباید حال و روز من نصیب تو بشه این خق تو بود نه من اصلا حالم خوب نیس دبه سی لیتری پر کردم آب هی ...

مادر شوهر منم سر شوهرم این حرکتارو کرده بوده که بیوفته حتی کپسول گاز😐 ولی الان از همه بچه هاش ازش راضیتره بیشتر دوسش داره

چرا نباید حال و روز من نصیب تو بشه این خق تو بود نه من اصلا حالم خوب نیس دبه سی لیتری پر کردم آب هی ...

بچه که نیستی جلوگیری میکردی بیخود گزاشتی باردار شدی  به زور که رابطه نداشتی خودت خواستی... النم پس دیگه نمیخواد از رو نبل بپری بندازیش 

واقعا ادم از کارو بار بعضیها مخش سوت میکشه 

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
بابا من اصلا تکلیف زندگیم مشخص نیس بین اره و نه این چیع این وسط آخه

اگه بین موندن و رفتن گیر کردی پس چرا پا دادی بهش برا نزدیکی هاااااان. شیطونیتونم کردید حالا میگی نمیخوام😒😒😒

😍😍😍😍😍