2789
چقدارزودارم منم تست واینجوری ببینم 😖😖😖😖😖

چرا نباید حال و روز من نصیب تو بشه این خق تو بود نه من اصلا حالم خوب نیس دبه سی لیتری پر کردم آب هی ورمیدارم هی خودمو از رو مبل پرت میکنم نمیشه

و دیگر هیچ...

گذاشتی کنار پررنگ تر نشد!؟ 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

واس منم دعا کنید بچهااااا ایشالا همه ی اونایی ک بی بی شون مثبت شده به سلامتی ودل خوش بغل بگیرن❤

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
کاملا طبیعیه. خطر سقط دیگه تموم شده. منم دل درد زیر شکم رو تا اخر داشتم. ولی به مرور کمتر میشه.

قربونت عزیزم واقعا میترسیدم

من تو این سه ماه شش کیلو وزن کم کردم 😢😅 برات دعا میکنم شماهم کم کنی 🌸🌸

چقدارزودارم منم تست واینجوری ببینم 😖😖😖😖😖

منم همین طور😔😔😔

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
بی بی چک همش الکیه  من تا شک کردم فقط آز دادم مثبت بود

کی گفته الکیه اصلا هم الکی نیست

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
چرا نباید حال و روز من نصیب تو بشه این خق تو بود نه من اصلا حالم خوب نیس دبه سی لیتری پر کردم آب هی ...

بخداخداقهرش میگیره نکن.چرانمیخوایش

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼
چرا نباید حال و روز من نصیب تو بشه این خق تو بود نه من اصلا حالم خوب نیس دبه سی لیتری پر کردم آب هی ...

وا این کارا چیه که میکنی؟

مگه مشکلی داری که نمیخواییش.

مطمئن باشش اگه خدا خواسته باشه که هست بهترین هدیه. و کلی زندگیتو تغییر میده.

😍😍😍😍😍
شما مگه باشوهرت اختلاف نداشتی پس چطور بارداری؟!

شما کلا خیلی عقبی من یع ماهه آشتی کردم هنوزم برنگشتم ناراحتیمم واس همینه وسط این هاگیر ولگیر و آشفته بازار این جی بود این وسط

و دیگر هیچ...