2777
2789
عنوان

پودرهای بدنسازی برا خانما

31247 بازدید | 35 پست

بچه ها کسی خورده؟ کلا توی بدنسازی چه چیزایی میگن خانما بخورن و تاثیرش چه جوریه؟ به غیر از غذا! منظورم پروتئین ها و پودر ها و ایناست

باس نم بزرگ میکنه؟

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پودر نخورید

سفیده تخم مرغ

سیب زمینی و هویج و کلم بروکلی بخارپز

سینه گریل شده یا کبابی

موز

بادام

لوبیا سفید

و...پروتیین دارن

آب فراوون

قرص ویتامین دی

من اینارو میخورم و در حین ورزش هم یه گالن آب میخورم به علاوه نوشیدنی های دست ساز خودم

مثلا شیر و خرما و پودر جوانه گندم

راضی به اگر ، شاید ، هر چیز که پیش آید ...

عزیزم تمام مکمل های پروتیینی و چربی سوز و غیره اکثرا  سرطان زا و هورمونی هستن .نمیدونم چرا عادت کردیم فکر میکنیم بریم باشگاه حتما باید چیزی مصرف کنیم .کسایی که میخوان برای قهرمانی ورزش کنن بله باید مصرف کنن .ورزش قهرمانی هم که میدونین با ورزش سلامتی مقایرت داره و کستیی که برای قهرمانی تلاش میکنن به چشم یک شغل بهش نگاه میکنن .برای خانوما من توصیه مکمل نمیکنم با تغذیه درست میشه اوکی شد

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!

وای خواهشا نخورین از این پودرا و مکملا

همش سرطان زاس

همین ۲۰ روز پیش فامیلمون فوت کرد گفتن بیشتره مریضیش به خاطر استفاده از پودرای بدنسازی بوده همش رسوب کردع بود تو بدنش😑😑😑

میشه واسه حاجت منم یه صلوات بفرستین؟؟🙈❤
عزیزم تمام مکلمل های پروتیینی و چربی سوز و غیره اکثرا  سرطان زا و هورمونی هستن .نمیدونم چرا عاد ...

والا تغذیه که خیلی دیر جواب میده

منم خداییش تو یخچالمون همه چیز گیر میادا ولی پشتکار خوردن ندارم😀 دوس دارم سریع جواب بگیرم

واینکه میگن خارجیا پودر میخورن ۸۰سال عمرشونه اونا خااارجی ان خارررج .مکمل اصل یعنی .اصله اصل نه مکمل های ایرانی که اصلا معلوم نیست چی هست دقیقا 😐برین از کشورای دیگه خودتون مکمل بیارین خنثی کننده هاشم بیارین مصرف کنین 

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
البته من لاغرم میخوام پر بشم

خوب گلم با تغذیه که خیلی راحت میتونی اوکی بشی .افزایش وعده غذای خوردن یه سری چیزا برای افزایش اشتها و هزارتا چیز دیگه که به راحتی میتونی وزن بگیری.

وااله من سال هاست بدنسازی میرم مربیم اجازه پودر خوردن و کلا مکمل نمیده

سلام یه دوتا سوال بپرسم من عضلاتم خیییلی ضعیف و لاغره بعد اصلا ورزش نمیکردم قبلا حالا مربیم برداشته از هفته دوم به من وزنه 5 کیلویی میده کارکنم تازه با دستگاهم میگه کارکن العان انقدر اسیب دیدم که نگو خدایی این طبیعیه همین اول کار اینجوری بگه؟میگه میخوام چاق شی صد سال نمیخوام اینطوری چاق شم یه سوال دیگه اگه از وسط کار پشیمون شیم دیگه نریم بقیه شهریه رو برمیگرونن یانه

والا تغذیه که خیلی دیر جواب میده منم خداییش تو یخچالمون همه چیز گیر میادا ولی پشتکار خوردن ندارم😀 ...

اتفاقا ورزش کن همراه ورزشم به تغذیت برس اشتها نداری میتونی سرلاک یا شیر خشک مصرف کنی اشتهاتو باز میکنه