2777
2789
عنوان

پودرهای بدنسازی برا خانما

| مشاهده متن کامل بحث + 31310 بازدید | 35 پست
الان لاغری یا پری؟ غذا چی؟ زیاد میخوری؟

از اول لاغر بودم فقط سینه داشتم

ولی الان بعد چند سال عضله سازی کردم و خداروشکر خوبم

والله تعریف کنم میان میریزن سرم

و اینکه اشتهام از اولم زیاد بود

فقط با تغذیه خوب و مربی خوب نتیجه میگیری

اگه نیتت چربی سوزیه و لاغریه باید حرکاتتون سریع باشه ولی برای عضله سازی باید حرکات سنگین ولی آهسته باشه

راضی به اگر ، شاید ، هر چیز که پیش آید ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام یه دوتا سوال بپرسم من عضلاتم خیییلی ضعیف و لاغره بعد اصلا ورزش نمیکردم قبلا حالا مربیم برداشته ...

اتفاقا الان گفتم برای عضله سازی باید سنگین کار کنی ولی آهسته پنج کیلو خوبه که دختر خوب

مربی من پنجاه کیلو میریزه روی پام میگه بزن آخرش هم میشینه روم خودش

دیگه ورزش سختی هایی داره و اینم بدون اول بدنسازی تا یه مدت بدن درد داری

و اینکه میگید شهریه رو میدن نمیدونم بستگی به باشگاهتون داره

اتفاقا الان گفتم برای عضله سازی باید سنگین کار کنی ولی آهسته پنج کیلو خوبه که دختر خوب مربی من پنجا ...

وایییی الکی میگی چقدرررر سنگین نه بابا من انقدر همه جام گرفته همه مفاصلم تق تق میکنه زیربغلم انقدر بدجور کشیده شده که دلم میخواد گریه کنم تازه فردا میخوام برم باهاش دعوا کنم چرا انقدر به من اسیب زد اه اصلا از باشگاه متنفرم

وایییی الکی میگی چقدرررر سنگین نه بابا من انقدر همه جام گرفته همه مفاصلم تق تق میکنه زیربغلم انقدر ب ...

خخخخخ

عزیزم اول باشگاه همینه

آسیب چیه

من بعد چند سال هر وقت برنامه جدید میگیرم همین بساطع وای به حال شما که روز اول رفتی

طبیعیه

پس شکایتی نکن از مربیت

چون میگه طبیعیه و عادی

ممنونم عزیزم یه کم اروم شدم

فدات

ولی ادامه بده واقعا خوبه

من به شخصه تنها انگیزم واسه زندگی در حال حاضر اینه روز زوج بشه برم باشگاه

حس های خوبی توی وجودت ایجاد میشه

فدات ولی ادامه بده واقعا خوبه من به شخصه تنها انگیزم واسه زندگی در حال حاضر اینه روز زوج بشه برم ب ...

راستش بدنسازی که اصلا دیگه دوست ندارم برم به نظرم خیلی رشته خشکیه شاید برم ایروبیک اصلا کلا از ورزش متنفرم همینم انقدر که همه گفتن برو رفتم

راستش بدنسازی که اصلا دیگه دوست ندارم برم به نظرم خیلی رشته خشکیه شاید برم ایروبیک اصلا کلا از ورزش ...

حالا برعکس من ایروبیک ندوست

ولی بری دیگه معتادش میشی یه روز کار پیش بیاد مثلا نری باشگاه عذاب وجدان میگیری

پودر نخورید سفیده تخم مرغ سیب زمینی و هویج و کلم بروکلی بخارپز سینه گریل شده یا کبابی موز بادام ...

یک گالن اب میخوری در حین ورزش؟؟شگفتا بنظرم بری تو گینس میتونی یه رکورد واس خودت ثبت کنیا 

من از سویق ورزشکاران رویای سلامت استفاده میکنم خیلیم راضیم تازه هم برا خودم هم برا شوهرم سویق های متفاوتی داره خودشون میگن همش از غلات تفت داده وطبیعی واقعا عالیه  اینم لینک کانالش سفارش بدید دم در تحویل میدن

http://www.royayesalamat.com