physiotherapist مدیر عضویت: 1397/07/05 تعداد پست: 7626 عنوان عمل بینی | مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 31 پست دوستان عزیزم من از لحاظ چهره قشنگم فقط بینیم حالت قوز داره نوکش هم پایین اومده اگه جای من بودین عمل میکردین ؟ به نظرتون خیلی تغییر میکنم؟ اجازه بدین نیمرخ رو بفرستم بگین بهماونایی هم ک عمل کردن و راضین اگ میشه عکس قبل و بعد رو بفرستن ممنون میشم اگر آسان بود همه می توانستند انجامش دهند❤ 1397/10/25 | 22:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
physiotherapist مدیر استارتر عضویت: 1397/07/05 تعداد پست: 7626 ببین سوال پرسیدی صادقانه میگم دماغت باید عمل شه. روی چهره ات هم تاثیر بد گذاشته پیش یک دکتر خوب عم ... میشه اسم دکترتو بگی اگر آسان بود همه می توانستند انجامش دهند❤
belabela عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 2435 عزیزم الان ک پولشو ندارم من پولشم داشتم نمیذاشتن پلیپ دارم توپلیپ نداری؟
physiotherapist مدیر استارتر عضویت: 1397/07/05 تعداد پست: 7626 من پولشم داشتم نمیذاشتن پلیپ دارم توپلیپ نداری؟ پلیپ داشته باشی مگه چی میشع؟من تنفسم مشکل داره شبا نمیتونم دهان بسته بخوابم اگر آسان بود همه می توانستند انجامش دهند❤
belabela عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 2435 پلیپ داشته باشی مگه چی میشع؟ من تنفسم مشکل داره شبا نمیتونم دهان بسته بخوابم نفس نمیتونی بکشی از بینی من از بچگی از دهن نفس میکشم اونم باعث میشه ریه مشکل پیداکنه زیرچشم هم کبودمیشه فک کنم
physiotherapist مدیر استارتر عضویت: 1397/07/05 تعداد پست: 7626 نفس نمیتونی بکشی از بینی من از بچگی از دهن نفس میکشم اونم باعث میشه ریه مشکل پیداکنه زیرچشم هم کبودم ... میتونم از بینی ولی نفس کم میارم شبا ناخودآگاه از دهان تنفس میکنم اگر آسان بود همه می توانستند انجامش دهند❤
belabela عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 2435 میتونم از بینی ولی نفس کم میارم شبا ناخودآگاه از دهان تنفس میکنم ن خب اون پلیپ نیسبیشتردوستام عمل کردن بعضیاشون بدشدن عمل نمیکردن بهترازاون بود پیش دکترخوب برو من دماغم کوچیکه میترسم برم پشیمون شم
physiotherapist مدیر استارتر عضویت: 1397/07/05 تعداد پست: 7626 ن خب اون پلیپ نیس بیشتردوستام عمل کردن بعضیاشون بدشدن عمل نمیکردن بهترازاون بود پیش دکترخوب برو من ... دیدی عکس بینیمو . تغییر میکنم؟میترسم بد بشم اگر آسان بود همه می توانستند انجامش دهند❤
belabela عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 2435 دیدی عکس بینیمو . تغییر میکنم؟ میترسم بد بشم اره حتما خیلی تغییرمیکنی از رو ب رو ندیدم اگ بینیت پهن باشه باید جمع کنه بعضیافقط سر بالا میکنن پهن بدمیشه
physiotherapist مدیر استارتر عضویت: 1397/07/05 تعداد پست: 7626 اره حتما خیلی تغییرمیکنی از رو ب رو ندیدم اگ بینیت پهن باشه باید جمع کنه بعضیافقط سر بالا میکنن پهن ... هستی بفرستم از روبرو اگر آسان بود همه می توانستند انجامش دهند❤
physiotherapist مدیر استارتر عضویت: 1397/07/05 تعداد پست: 7626 ن ازرو ب رو خوبه فقط سر بالا کنی حتما بگو جمع کنه مرسی عزیزم اگر آسان بود همه می توانستند انجامش دهند❤
physiotherapist مدیر استارتر عضویت: 1397/07/05 تعداد پست: 7626 استاتراسم اصلیت سارانیس؟ نه عزیزم اگر آسان بود همه می توانستند انجامش دهند❤