2777
2789
عنوان

چادری یا مانتویی؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1168 بازدید | 113 پست
مانتویی جیغ یعنی چی دقیقا؟ 😂

مانتو جلو باز  با نیم تنه و یه کف دست روسری و شلوار پاره 😂😂😂

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آورین بر تو😂

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...

هر دو😐😐 ادم دو رویی هستم😁 مراسم های مذهبی و ختم و این چیزا چادر مهمونی جشن و بیرون دکرهمی و الی اخر مانتویی.بازم این جا تقسیم بندی میشه به مانتویی جیغ یا معمولی😁

ایشالله :یعنی خدارا به خاک سپردیم.( استغفرالله)(نعوذبالله)                                                      انشاالله: یعنی ما خدارا ایجاد کرده ایم.(نعوذ بالله)(استغفرالله)                                                             ان شاءالله: یعنی اگرخداوند مقدور فرمود.(به خواست خدا)

آهااان 😂😂😂 من مانتوهام جلو بازه ولی نیم تنه نمیپوشم خیلی ضایعس😂 شلوار پاره هم ندوس از این کوتاها دوست دارم🙈🙈

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.
اخه لغتش خيلي مسخرست مانتويي جيغ اخه!! 😐😐

میخواسم فان باشه عزیزم منظورم از جیغ همونایی ک خیلی مانتو کوتاه و جلو باز همه موهاشون بیرون بیرون میزارن بود ک توجه ها بیشتر جلب میشه ... مثلا مانتویی ک رنگ نارنجی داره توجه اش بیشتر و این رنگا میگن جیغ منم استدلالم این بود 

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...
آهااان 😂😂😂 من مانتوهام جلو بازه ولی نیم تنه نمیپوشم خیلی ضایعس😂 شلوار پاره هم ندوس از این کوتاها ...

تو مانتویی نیمه جیغی😂😂😂

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
هر دو😐😐 ادم دو رویی هستم😁 مراسم های مذهبی و ختم و این چیزا چادر مهمونی جشن و بیرون دکرهمی و الی ا ...

جیغ یا معمولی؟؟😂

میخواسم فان باشه عزیزم منظورم از جیغ همونایی ک خیلی مانتو کوتاه و جلو باز همه موهاشون بیرون بیرون می ...

ميدونم عزيز 😁

البته مانتو نارنجي نميپوشم ولي همون جلو بازو اينا 

١ درصد فك كنين سركاريه!
آهااان 😂😂😂 من مانتوهام جلو بازه ولی نیم تنه نمیپوشم خیلی ضایعس😂 شلوار پاره هم ندوس از این کوتاها ...

منم نميپوشم نيم تنه شكم دارم همچين جذاب نيست بخوام بندازم بيرون 😂😂😂

١ درصد فك كنين سركاريه!