2777
2789
عنوان

چادری یا مانتویی؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1168 بازدید | 113 پست
مانتويي جيغ 😂😂😂 مانتو جلو باز مينوشتى 

خخخ آخه بعضیا جلو باز میپوشن ولی بازم اعتدال داره خواسم فجیع بودن مانتو رو توصیف کنم😂😂😂

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...
ميدونم عزيز 😁 البته مانتو نارنجي نميپوشم ولي همون جلو بازو اينا 

پس مانتویی جیغی😂😂😂😂

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جیغ یا معمولی؟؟😂

بیرون معمولی ولی مهمونی و دورهمی یه کم ازادتر نه حالا نیم تنه و شلوار پاره اینچیزا 

ایشالله :یعنی خدارا به خاک سپردیم.( استغفرالله)(نعوذبالله)                                                      انشاالله: یعنی ما خدارا ایجاد کرده ایم.(نعوذ بالله)(استغفرالله)                                                             ان شاءالله: یعنی اگرخداوند مقدور فرمود.(به خواست خدا)
تا اینجا مساوی بوده،چه رقابت تنگاتنگی😁

خخخخ 😂😂 ینی رگای .... رگ ب رگ شدن 😂

فکر کنم اینجا برعکس دنیای بیرون بیشتر چادری و مذهبین.

خخخ خودتو بگو .... از نظر سنجی میشه فهمید ... اره منم احساس میکنم ب نسبت اینجا از لحاظ پوشش بهترن 

منم نميپوشم نيم تنه شكم دارم همچين جذاب نيست بخوام بندازم بيرون 😂😂😂

شکم نداشتیمم باز خیلی بد میشد تهاجم فرهنگی تو اون قسمت خیلی نمایان میشد😂 عوضش شالم معمولا افتاده از بالا هوا میخورم یه کم😂

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.
خودت چی؟

من بیرون بازار و اینا چادری ریلکسم 😂 عروسی و مهمونی مانتویی قشنگ😂