2777
2789
عنوان

چادری یا مانتویی؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1168 بازدید | 113 پست
نه ولی اوناییم که میگن ادم باید دلش پاک باشه  به جنبه ظاهریش هم باید فکر کنن اخه یه ضرب المثل ه ...

دقیقا منم اصلا مخالف مانت  نیستم ولی بعضیا همه نگاه هارو ب خودشون جلب میکنن این واس من جالب نیس

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...
از خدا کمک خواستم و از دو تا شهیدای فامیلمون خجالت کشیدم که رفتن جونشون رو دادن برای دفاع ناموس اونو ...

عزیزم پس تو مغزت جرقه خورده .... موفق باشی خدا همیشه نگه دارت باشه

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا منم اصلا مخالف مانت  نیستم ولی بعضیا همه نگاه هارو ب خودشون جلب میکنن این واس من جالب نیس

اره منم اصلا دوس ندارم حتی یه موقع ها جای اونا خجالت میکشم این تیپ زدنو خوش پوشی نیست این جلف بودنه 

خدایا فقط امیدم به خودته و محتاج نگاهتم میدونم که صدامو میشنوی هواموداشته باش کمکم کن🌼🌼🌼🌼 خودت سوپرایزم کردی خودت هم نگه دارش باش به حق بنده های خوبت هیچکسیو ناامید نکن
واسه خدا واسه خون شهیدای نازنینم 😍 مطمئن باش کسی که بخاطر شوهرش چادر سر میکنه که دل خوش کنه اون با ...

شمااز طرفه خودت میتونی صحبت کنی عزیزم 😘 من که گاهی اوقات چادرمیپوشم واسه خاطرشوهرم اتفاقا چون خوشحال میشه خیلی لذت میبرم شمایجورمن یجور بهتره توموقعیتایه خودمون فقط نظربدیم😘

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
عزیزم پس تو مغزت جرقه خورده .... موفق باشی خدا همیشه نگه دارت باشه

اره خدا هممونو به راه خوب و درست هدایت کنه الهی

فکر نکنی خیلی سنم بالاس فقط 2 سال ازت بزرگترم 😊

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪
شمااز طرفه خودت میتونی صحبت کنی عزیزم 😘 من که گاهی اوقات چادرمیپوشم واسه خاطرشوهرم اتفاقا چون خوشحا ...

شما لذت میبری که دل شوهرت رو شاد کردی من منظورم اصل لذت بردن از چادر بخاطر خدا و خانوم فاطمه زهراس عزیزم

ان شاءلله خوشبخت و عاقبت بخیر با همسر عزیزتون زندگی کنین 😍

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪
شما لذت میبری که دل شوهرت رو شاد کردی من منظورم اصل لذت بردن از چادر بخاطر خدا و خانوم فاطمه زهراس ع ...

مرسی دوستم😘 منم اصله لذت بردن شادیه عزیزامه دیگه😍 شادیه عزیزامو فقط ازخدامیخوام❤ شماهم انشالله همیشه شادباشید😘

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨