2777
2789
عنوان

خانمای سرآشپز به دادم برسید😢

165 بازدید | 14 پست

سلام دوستان 

من الان ناهار مهمون دارم 

سیب زمینی رو پختم وسطش رو یه ذره ژامبون گذاشتم قلقلی کردم و چرخوندم توی ارد سوخاری 

حالا که اومدم سرخ کنم وا رفت 😭

هیچ راهی به ذهنتون نمیرسه ؟

چه طور درستش کنم

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خلال دندن بزن وسطش

خب یعنی چه جوری ؟

وا نمیره دیگه

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

عزيزم قبل آرد سوخاری باید توی تخم مرغ میزدی.. بعد آرد سوخاری 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 

دوستان از همتون مممنووون 

یه دنیاااا😘😘😘😘

من برم بزنم توی تخم مرغ 😶