2777
2789
عنوان

چله

326 بازدید | 31 پست

سلام بهم گفتن ک چله دارم.الان نزدیک ۳ سال ازدواج کردم و هرچی دارو میخورم تخمدونم فعال نمیشه.بهم گفتن چله دارم.کسی میدونه چجوریه و باید چیکار کنم ک از بین بره???

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید پیش یه ادمی ک دعا نویس وصد البته با ایمان بری مگرنه دعا نویسی این روزا شده فقط پول 

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
باید پیش یه ادمی ک دعا نویس وصد البته با ایمان بری مگرنه دعا نویسی این روزا شده فقط پول 

دعا رو میدونم 

ولی گفتن باید نوزادی ک حموم میدی رو با ابش حموم کنم

منم ده ماه اقدامم باردار نمیشم مادر شوهرم رفته پیش دعا نویس کتاب باز کرده گفته چله افتاده گفته دعا م ...

اخه با دعا تنها نوشتن نیست

بهت نگفته چله ادم زنده یا مرده?

دعا رو میدونم  ولی گفتن باید نوزادی ک حموم میدی رو با ابش حموم کنم

نه ده نوزاد ک دراومد مادرش میره واس غسل تو باید بشینی کنار پاش تا اب غسلی ک میکنه بریزه رو شما همین منم انجام دادم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
اخه با دعا تنها نوشتن نیست بهت نگفته چله ادم زنده یا مرده?

نه من خودم تو یه شهر دیگه ام مادر شوهرم خودش رفته بو چیزی نگفت  من شنیدم از روی گربه ی مرده بپری چله برطرف میشه نمیدونم حقیقت داره یا نه

نه من خودم تو یه شهر دیگه ام مادر شوهرم خودش رفته بو چیزی نگفت  من شنیدم از روی گربه ی مرده بپر ...

اخه پیش اونی ک دعا میکنه خودش میگه چله رو چیه.هرچی باشه خودش میگه.

جواب گرفتین

اره دقیقا بعدش به فاصله دوماه باردار شدم ولی سقط شد