سلام بهم گفتن ک چله دارم.الان نزدیک ۳ سال ازدواج کردم و هرچی دارو میخورم تخمدونم فعال نمیشه.بهم گفتن چله دارم.کسی میدونه چجوریه و باید چیکار کنم ک از بین بره???
وااا🤔🤔گفتم که هیچی زن زائو بایده ده بره حموم غسل کنه خواست غسل کنه باید از اب غسلش بریزه رو شما همین کجاش سخت بود خداییی
خدایا میخوام بگم من ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
نه زن عزیزم بچه موقعی ک بچه حموم میدن باید ابشو بردارم
نه عزیزم کی گفته بچه باید زن زائو باش پیش کسی که بلد باش بری بهت همینو میگه راستی چهل روزش باید بشه من اشتباه گفتم ده روز تو نت سرچ کن شاید باشه
خدایا میخوام بگم من ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
خواهر من چند وقت دیگه زایمان داره انجام میدم انشا الله که جواب بگیرم شما هم به زودی مامان شین
ممنون گلم فقط واستا چهل روزش ک شد خواست بره غسل کنه بشین کنار پاش اب غسلش بریزه روت همین