2777
2789
عنوان

طلاق

695 بازدید | 104 پست

شرایط بعد طلاق چطور هست با بچه دوساله؟! خیلی میسوزم جاریم برادر شوهرم با دخالت هاشون دارن زندگی مو از هم میپاشونن البته مرد اگه مرد باشه دهن بین کسی نمیشه بچشو چهار ماه فراموش نمی کنه بعد طلاق راسته میگن خاستگار های مسخره میاد ؟! شوهرم بعد من خوشبخت میشه؟! من برای اون بی معرفت کم کاری نکردم نمیدونم چطور مارو اینقدر راحت ترجیح داد به همه هشت سال مجانی نشست خونه بابام خونه خرید بابام برامون کمک مالی کرد استراحت مطلق براش جزوه مینوشتم خودم مرخصی گرفته بودم برای اون مینوشتم فقط پاس کنه دلم نمی خواهد خوشبخت بشه نمیتونم کنار کسی دیگه ببینمش چطور ازم راحت گذشت

چرا خدمت کردی بعد از همچین مردی بچه اوردی

چون نمیدونستم همچنین میکنه بازیگر خوبی بود حتی الان هم باورم نمیشه چهار ماه هست انداخته رفته مارو به همه ترجیح داد ه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چن سالته عزیزم؟ شاغلی؟من ۲۷ سالمه دوران عقدم .دارم طلاق میگیرم

۲۴ سالمه

ن شاغل نیستم

منظورم از مرخصی تحصیلی بود

خیلی سخته طلاق ولی تو بهترین کار میکنی چون مردی که طلاق بخواد همون اول زندگی تو دهنش مزه میکنه دیدی بچه آوردی رهات کرد من عقل سابقمو داشتم عقد طلاق میگرفتم هیف که نزاشتن زرنگی کرد اشغال نگهم داشت همه هست نیستمو گرفت

خب دلیل طلاق چیه؟ نمیشه که کلی بگی دخالت....الان مشکل اصلی چیه

خیانت کرد کار به خانوادش کشیده شد خانوادش هم گفتن تو اشتباه می کنی پسرمون نکرده شوهرم گردن نگرفت گفت طلاق توافقی تو خوبی من اصن بدم ادامه زندگی به صلاحمون نیست ولی هر کاری می کنه قشنگ معلومه یاد گرفته چون عرضه این کارا رو نداره

۲۴ سالمه ن شاغل نیستم منظورم از مرخصی تحصیلی بودخیلی سخته طلاق ولی تو بهترین کار میکنی چون مردی که ط ...

من شوهرم طلاق نمیخاد

اصلا میگه طلاق نمیدم

من خودم قصد طلاق دارم

با اخلاق رفتار خودش و خانوادش نمیتونم بسازم

من شوهرم طلاق نمیخاد اصلا میگه طلاق نمیدم من خودم قصد طلاق دارم با اخلاق رفتار خودش و خانوادش نمیتون ...

بعد طلاق سخته ولی چون شما بچه نداری تو عقد جدا شد ی برات راحته من چیکار کنم خدا بهم صبر بده