2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 104 پست
چطور وقتی حتی نمیدونم شوهرم کجاست حتی نمیاد از بچش خبر بگیره

ان شاءالله خدا کمکت کنه و اونم سرش ب سنگ بخوره و برگردین باهم تا جایی ک میتونی کوتاه نیا طلاق نگیر اون بیرون خبری نیست بمون زندگیتو درست کن عزیزم ان شاءالله خدا کمکت کنه و طلاق نگیرین از ته دل برات آرزو کردم زندگیت درست بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر نمیتونی کسی کنارش ببینی اصلا جدا نشو

فقط میخوام حق حقوق مو بگیرم برم چون کم نزاشتم براش هشت سال مجانی نشست خونه بابام کرایه به این گرونی نداد خونه برامون بابام خرید سهم اجاره های خودمو بهش میدادم ماشین سمندمو با نقشه از دستم در کرد طلا هامو از دستم در کرد

خیلی نمیدونم نونش کم بود آبش کم بود کلا بدبخت کرد خودشو از کار معاون مدرسه هم استعفا داد

بچه رو بده باباش بزرگ کنه، خودت هم میگی که شاغل نیستی. بعضی موقع ها میری بهش سر میزنی

بچه رو بده باباش بزرگ کنه، خودت هم میگی که شاغل نیستی. بعضی موقع ها میری بهش سر میزنی

نمیتونم واقعا وایمستم تا حق حقوق مو بده جیگرشو خون می کنم هم نفقه بگیرم هم مهریه جهیزیه خونه هم باید بگیره میاد انشاالله پای معامله

جاریتو از زندگیت بنداز بیرون تموم .تو یه زنی هر زنی برای همسرش همه کاری میکنی

عزیزم مردی ک دهن بین کاری ازدستت برنمیاد منم شوهرم اینطوری حرف کل خانوادشو قبول داره

کاربریمودیدین برای زندگیم دعا کنید نیاز دارم ب دعاهاتون🙏🏻🌻

خواهش میکنم قوی باش ۴سال عقدم وازدواج دومم بخاطرحرف فامیل وخانوادش ولم کرده میگ نمیخوامت درصورتی ک باهمه چیزش ساختم کسی ک دهن بین تاابدهمین

نمیتونم واقعا وایمستم تا حق حقوق مو بده جیگرشو خون می کنم هم نفقه بگیرم هم مهریه جهیزیه خونه هم باید ...

خب اون که همینجوری میره خودشو خوشبخت میکنه، از حرفات معلومه آدم زرنگیه، بعد تو میمونی و یه بچه.

فقط میخوام حق حقوق مو بگیرم برم چون کم نزاشتم براش هشت سال مجانی نشست خونه بابام کرایه به این گرونی ...

خب پدرت همینا رو می تونه بده به خودت با آرامش با پسرت زندگی کنی. اون مفت خور رو برای چی می خواهی تو زندگیت؟

درخواست دوستی هیچ زن/مردی پذیرفته نمیشه.

ن طلاق سخته ن مطلقه بودن مهریتومیگیری بایدنفقتم بده ته تهش اگرشاغلی خودت ازپس خودت برمیای. مطلقه بودنم جنایت نیس عزیزم الان اکثرازدواجا باخانومای مطلقه حرفای بقیه رو ول کن ک بده مطلقه بشی این افکارپوسیده رو بریزدور

خواهش میکنم قوی باش ۴سال عقدم وازدواج دومم بخاطرحرف فامیل وخانوادش ولم کرده میگ نمیخوامت درصورتی ک ب ...

یعنی هر زمان یه کمی میخوام به ازدواج فکر کنم این تاپیکا رو که میبینم دست و دلم به شدت میلرزه... توی این مملکت زن ها نباید ازدواج کنن تا وقتی استقلال مالی ندارن و جاشون محکم نیست.

جالبه که تازگی اومدم با کسی آشنا بشم در اومد گفت من از الان بگم اگه ازدواج کردیم نمیخوام کار کنی ... چون من نمیخوام زنم به کسی بگه چشم و ازش حقوق بگیره ... توی دلم گفتم آره تو یه زن میخوای که به خودت بگه چشم و دستش جلوت دراز باشه نا سرش بتازونی.

بعد هم که گفتم میخوام استقلال مالی م رو حفظ کنم گفت تو هیچ درکی از ازدواج نداری و گوشی رو قطع کرد 😅😁😁😁

طلاق خیلی سختهبخصوص اگه پول وخونه نداشته باشیزندگی با پدرو مادر که اصلا حرفشو نزنمن بعدطلاقم خواستگا ...

الهی عزیزم خدا بهت صبر بده من طبقه پایین خونه بابام خونشو داده بهم ولی اخلاق هاشون خیلی بده دوبار بچمو زدن کسایی که جرعت نداشتن ... خیلی سختی میکشم هی بهم کار میگن هی میگن چراغ خاموش کن نخواب نرو نکن خسته شدم هنوز سه ماهه پیش شونم این طور میکنن فرض کن

فقط میخوام حق حقوق مو بگیرم برم چون کم نزاشتم براش هشت سال مجانی نشست خونه بابام کرایه به این گرونی ...

با دعوا پس نگیر .

بشین سر زندگیت با دوستی و سیاست همه زندگی رو مال خودت کن .

دعوا راهش نیس سیاست کن شوهرت هم از دست نده