2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 104 پست
یعنی هر زمان یه کمی میخوام به ازدواج فکر کنم این تاپیکا رو که میبینم دست و دلم به شدت میلرزه... توی ...

مردی که خوب باشه اتفاقا بشین بخور بپاش پولاشو برای خودت جمع کن وظیفه شه خرجت کنه دست دراز چیه دختر ولی برای مرد های این دوره زمونه باید بالا باشی پول داشته باشی پشت داشته باشی وگرنه زمینت میزنن اونم بد شوهرمن تازه خوبش بود هر کسی میبینه اندازه یک درصد باور نمی کنه

بگو مگه قانون نیست همین پیامشو برو نشون بده تو دادگاه

آره نشون میدم حتما ولی اسکرین شات گرفتم من خنگ ایتا حذف کاربر زدم با اسم گرفتم با شماره نگرفتم الان رمز ایتا یادم نیست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ان شاءالله خدا کمکت کنه و اونم سرش ب سنگ بخوره و برگردین باهم تا جایی ک میتونی کوتاه نیا طلاق نگیر ا ...

تو حرم امام رضا نشسته بود م یک خانم دید که اوضاع حالیم چطور هست پیشنهاد ازدواج با پسر خواهر شو داد که دوتا بچه داره با زبون بی زبونی فرموند دنبال کلفته برای دوتا دخترای.... انگار بعد طلاق اینقدر خاستگار ها داغون میشه

مردی که خوب باشه اتفاقا بشین بخور بپاش پولاشو برای خودت جمع کن وظیفه شه خرجت کنه دست دراز چیه دختر و ...

همون دیگه میترسم از اینکه به اندازه کافی پشتم گرم مباشه هنوز... میدونی چی مردا رو نگه میداره؟ ترس از دست دادن ... زمانی که حس کنن واسه همیشه موندی به پاشون لگد انداختنشون شروع میشه متاسفانه واسه همین همیشه باید این ترس توی وجودشون باشه

چطور کارمند شدی عزیزم چند سالته ماشاالله خوشبحالت حداقل پشتت به خودت گرمه

باورت میشه نمیدونم چون توش هستم درک نمیکنم

یا از شدت غم و ناراحتیم هست که به این کار و اینا فکر نمیکنم

28 سالمه

باهاشون غیر مستقیم کار میکردم

نیرو میخواستن منم از کارم بیرون اومده بودم دیگه خواستم ازشون قبول کردن

رسمی نیستم

سختی هم زیاد کشیدم

ولی بازم شکر

ن طلاق سخته ن مطلقه بودن مهریتومیگیری بایدنفقتم بده ته تهش اگرشاغلی خودت ازپس خودت برمیای. مطلقه بود ...

من بخدا دنبال افکار نیستم با وجود این که رفتار بد دیدم مهمونی رفتیم دختر عمه هام شوهراشونو که همه جا میومدن من بودم نیوردن حالا ما قهریم هنوز طلاق نگرفتیم اینقدر هم درباره شوهراشون آقا ابوالفضل آقا ابوالفضل میکرد هنوز نگرفتم اینجورین بعد به این فکر می کنم من آدم کار کردن نیستم عرضه ندارم محجبه هستم چ غلطی کنم هیچ جا کاری که بهم بخوره نیست باشه هم محیطش بهم نمیخوره یک شب رفتم رستوران کار کردن ب غلط کردن افتادم بعدم یک زن بی شرف خجالت نکشید ازم واسه بچه خاهرش خاستگار ی کرد که دوتا بچه داره همش تاکید داشت زنیو میخواد بچه هاشو بپذیره دنبال کلفت بود

زنگ بزن بهش بگو عزیزم میای بریم بیرون حرف بزنیم بچه هم بیارم ببینیش .بگو خسته شدم حرف بزنیم مشکلاتمو ...

میگه جدایی فقط

میگه نمیخوامت دیگه دوست ندارم بخدا غرورمو بشکنم هر چقدر التماس کرد م بلکه نفقه مهریه بزارم اجرا شاید از قانون....

میگه جدایی فقط میگه نمیخوامت دیگه دوست ندارم بخدا غرورمو بشکنم هر چقدر التماس کرد م بلکه نفقه مهریه ...

خب پس توقیف اموال کن وکیل بگیر و به وکیل بسپار اگر تونسی برام زندگیم درست کن اگر دیدی هم نمیخواد شوهرم پدرشو در بیار

من بخدا دنبال افکار نیستم با وجود این که رفتار بد دیدم مهمونی رفتیم دختر عمه هام شوهراشونو که همه جا ...

برو یه مهارت یاد بگیر عزیزم

بعد هم مشغول به کار بشو ... حتی اگه یه درصد خواستی برگردی به شوهرت حتما حتما سعی کن دستت توی جیب خودت باشه

همون دیگه میترسم از اینکه به اندازه کافی پشتم گرم مباشه هنوز... میدونی چی مردا رو نگه میداره؟ ترس از ...

ولی بعضی مردا براشون مهم نیست طلاق مثل شوهرم قبل دعوا میترسید ولی بعد اجرا گذاشتن براش هیچی مهم نیست حتی مشاوره همین حرف تو بهم گفت منم گفتم باشه نمیخوامت گفت چ بهتر بیا زودتر جدا بشیم وگرنه چهار سال همین طور نگهت میدارم موهات مثل دندونات سفید بشه