من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
فک بالام نسبتا خوبه و فقط یه ذره کم دوتا دندون جلوم بیرون زده تر بود ولی فک پایینم خیلی بده و نامرتب.کلا فک پایینم کج بسته میشه و لبهام به یک طرف هم کجه...دکترم گفته بعد ارتودنسی باید جراحی فک هم بکنی و این کج بودن لب و فک ات با ارتودنسی اصلاح نمیشه.ولی من بهش گفتم جراحی نمی کنم و حال و حوصله ندارم.ولی الان مطمئن نیستم که جراحی بکنم یا نه و واقعا دو دلم.هزینه جراحی البته جدای از ارتو هست
[QUOTE=79653038]همه قیمتی هست.این که من پیشش رفتم استاد دانشگاهه و گرون میگه نسبتا.بقیه ارزون تر میگ ...
والله اگه نامرتبی دندونهات خیلی توی چشم میزنه و اعتمادبه نفس ات رو آورده پایین به نظرم النگو رو بفروش.من خودم سالها بود دوس داشتم انجام بدن ولی همیشه با خودم میگفتم زشته و بقیه مسخره میکنن و از این حرفها .ولی همیشه ته دلم دوس داشتم دندونام مرتب بشه.حالا رفتم انجام دادم و با خودم میگم کاش توی ۲۰ سالگی این کار رو کرده بودم و این همه سال مدام ذهنم درگیرش نبود