2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید منم میخام اورتو کنم چند تا سوال داشتم 

اول این که کجا انجام دادین و قیمتش چقدر شد؟

دوم چند سال باید بمونه دردش چجوره غذا میتونید بخورید؟ 

دخملـــــــای من مامان فداتون👧👧
بعد من ۸تا از دندونام سیاه شده احتمالن چن تا ش عصب کشی هم میخاد یکیش درد میکنه  😭😭😭

تااون جایی که من میدونم اول باید دندوناتو درست کنی بعد ارتودنسی کنی

ببخشید منم میخام اورتو کنم چند تا سوال داشتم  اول این که کجا انجام دادین و قیمتش چقدر شد؟ دوم ...

منم ارتودنسی داشتم

با توجه به اینکه اوضاع دندوناتون چقدر خراب باشه و البته سن زمانی که طول میکشه فرق میکنه

از من حدود سه سال شد

تو این مدت هم اصلا مشکلی نداشتم

همه چی میخوردم ولی خب نمیشه میوه گاز زد یا گاز زدن ساندویچ یکم سخته

بعضی ها رعایت نمیکنن و پلاکشون میشکنه از من اصلا نشکست تو اون سه سال

از امروز منم رژیمم 😊😊😊وزن شروع 66 و 700 گرم

درد که داره.۴ یا ۵ روز اول که بد بودوخیلی  درد داشت.اصلل پشیمون شده بودم.اذیت شدم.بعدش دردش کم شد و خوب شد ولی ماه بعد که رفتم و براکت ها رو جابجا کرد دوباره سه چهار روز درد داشتم  ولی نه به شدت بار اول.و باز دوباره چند روز  بعدش خوب شد.فک کنم هر ماه که بریم یه چند روزی درد داره.ولی درد اون اول نصب برای من که خیلی زیاد بود..

هرینه فک کنم بسته به یک فک یا دو فک بودن یا شدت مشکل تون داره و پزشکی که انتخاب میکنین.من دو فک ۷ و نیم.ولی همه جور قیمتی هست و کلینیک های دانشگاهی با هزینه خیلی کم و حتی شنیدم زیر یک تومن انجام میدن

تااون جایی که من میدونم اول باید دندوناتو درست کنی بعد ارتودنسی کنی

اره میدونم 

به خاطر بچه هام نمیتونم برم دنبالش 

مجبورم تاش تابستان صبر کنم فعلا شایدم زودتر اخه بچهه هام کوچیکن کسی نیست بمونه پیششون 

دخملـــــــای من مامان فداتون👧👧
بعد من ۸تا از دندونام سیاه شده احتمالن چن تا ش عصب کشی هم میخاد یکیش درد میکنه  😭😭😭

وقتی واسه معاینه اول بری خود دکتر بهت میگه کدوم دندونات به چه درمانی نیاز دارن

از امروز منم رژیمم 😊😊😊وزن شروع 66 و 700 گرم