2777
2789
دندون عقل نهفته دارم ٤ تا نيازه برا ارتو بكشم يا مربوط نيس؟

وقتی بری معاینه خود دکتر بهت میگه چیکار کنی

نوبت اول که بری معاینه میفرسته بری از فکت عکس کامل بگیری

یه مدل عکس هم بود که دکتر من فرستاد

از لبخندم عکس گرفتن تا ببینن به چه اصلاحاتی نیاز هست

از امروز منم رژیمم 😊😊😊وزن شروع 66 و 700 گرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی بری معاینه خود دکتر بهت میگه چیکار کنی نوبت اول که بری معاینه میفرسته بری از فکت عکس کامل بگیر ...

گرفتم همشو ناهنجاري فك دارم دوتا از دندون شيري هام نيوفتاده و دوتا از دندون دائمي هام نهفته گفت بافت لثه رو برميداريم جايگزين دندون شيري ميكنيم از هيچكدومش ترسي ندارم بجز دندوناي عقل..

خوشحال میشم پیج اینستاگرام منو دنبال کنید aarezoo78__

شما دندونتون خیلی نامرتب بود ؟

فک بالام نسبتا خوبه و فقط یه ذره کم دوتا دندون جلوم بیرون زده تر بود ولی فک پایینم خیلی بده و نامرتب.کلا فک پایینم کج بسته میشه و لبهام به یک طرف هم کجه...دکترم گفته بعد ارتودنسی باید جراحی فک هم بکنی و این کج بودن لب و فک ات با ارتودنسی اصلاح نمیشه.ولی من بهش گفتم جراحی نمی کنم و حال و حوصله ندارم.ولی الان مطمئن نیستم که جراحی بکنم یا نه و واقعا دو دلم.هزینه جراحی البته جدای از ارتو هست

[QUOTE=79653038]همه قیمتی هست.این که من پیشش رفتم استاد دانشگاهه و گرون میگه نسبتا.بقیه ارزون تر میگیرن  و کلین ...[/Qمن میخام النگوهامو بفروشم 😢

دخملـــــــای من مامان فداتون👧👧
فک بالام نسبتا خوبه و فقط یه ذره کم دوتا دندون جلوم بیرون زده تر بود ولی فک پایینم خیلی بده و نامرتب ...

من فقط دوتا از دندونای بالام یکم جلوعه به نظرتون باید هردوفک ارتودنسی بشه

[QUOTE=79653038]همه قیمتی هست.این که من پیشش رفتم استاد دانشگاهه و گرون میگه نسبتا.بقیه ارزون تر میگ ...

والله اگه نامرتبی دندونهات خیلی توی چشم میزنه و اعتمادبه نفس ات رو آورده پایین به نظرم النگو رو بفروش.من خودم سالها بود دوس داشتم انجام بدن ولی همیشه با خودم میگفتم زشته و بقیه مسخره میکنن و از این حرفها .ولی همیشه ته دلم دوس داشتم دندونام مرتب بشه.حالا رفتم انجام دادم و با خودم میگم کاش توی ۲۰ سالگی این کار رو کرده بودم و این همه سال مدام ذهنم درگیرش نبود

والله اگه نامرتبی دندونهات خیلی توی چشم میزنه و اعتمادبه نفس ات رو آورده پایین به نظرم النگو رو بفرو ...

اره حتما انجام میدم برامن فک پایین خیلی نامرتبه و نمیتونم بخندم و اعتماد بنفسم میاد پایین 

حتما انجام میدم منم 21سال تازه تموم کردم 

دخملـــــــای من مامان فداتون👧👧