2777
2789

خعلیییییی

تو قرآن اومده

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خیلی خیلی

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

پاشو اسپند دود کن

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

يه سوپرماركت هست كه ما هميشه خريدمون اونجاست.سوپر ماركت بزرگى هست.شوهر من شركت نفتى هست و خب ما مثل يه سرى ادارات ديگه يه كارتى به اسم نفت كارت داريم كه ماهيانه توش پول ميريزن

خیلیییی اعتقاد دارممم

یکی از اقواما اومده بود مهمونی بعدش گفت وایییی چه بوی قرمه سبزی بیاد کل محله بویش میاد

به پنج دقیقه نرسید که دختر میزبان از در اومد تو گفت وایییی مامان بوی سوز غذا تا صد کوچه اونور تر میاد

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤

بله اعتقاد دارم آیه وإن یکاد هم در رابه با همین موضوع هستش.

حتی روایت داریم که روز پیامبر(ص) با گروهی از یاران از قبرستانی گذر میکردن و برمیگردن به طرف یاران و میگن کع نصف مردمی که درخاک هستن از چشم زخم در امان نبودن