2777
2789

بعضیا انقد چشمشون بده که با صدتا صدقه و اسپند و وان یکادو واینام بازم آدم چشم میزنن در حد المپیک

🍁🍁🍁و همانا پایان خزان،آغاز من است🍁🍁🍁خوشحالی یعنی؛خودتو و همسرت آذرماهی باشین🍁🍂🍁😍
يه سوپرماركت هست كه ما هميشه خريدمون اونجاست.سوپر ماركت بزرگى هست.شوهر من شركت نفتى هست و خب ما مثل ...

چه خوب.چقدر میریزن به کارت؟

خداحافظ نی نی سایت.حداقل دوماه برم از وقتم استفاده مفید بکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

يه سوپرماركت هست كه ما هميشه خريدمون اونجاست.سوپر ماركت بزرگى هست.شوهر من شركت نفتى هست و خب ما مثل ...

خب

🍁🍁🍁و همانا پایان خزان،آغاز من است🍁🍁🍁خوشحالی یعنی؛خودتو و همسرت آذرماهی باشین🍁🍂🍁😍
خیلیییی اعتقاد دارممم یکی از اقواما اومده بود مهمونی بعدش گفت وایییی چه بوی قرمه سبزی بیاد کل ...

فکر کنم منم چشااام شوره ولی بخدا حسود نیستم

همیشه هم سریع پشت حرفم ذکر میگم 

الان جوری شده گه دیگه از ترسم تعریف نمیکنم از چیزی یا کسی چون میترسم یه چیزی بشه بگن من چشم زدم

تو اين سوپرى يه آقايي كار ميكنه كه چون ما چند سالى ازشون خريد ميكنيم با ما صميمى هست و هربار ميريم اونجا كلى حرف ميزنه و شوخى ميكنه.هر سرى هم به شوخى ميگه نفت كارتتون پول ريختن يا نه.يا ميگه اين نفت كارتو بديد به من

فکر کنم منم چشااام شوره ولی بخدا حسود نیستم همیشه هم سریع پشت حرفم ذکر میگم  الان جوری شده گه ...

الهییییییییی😢😢😢😢😣

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤

ما هميشه ميخنديديم و اهميتى نداشت واسمون.اما چند وقتى هست كه هر موقع موعد واريز نفت كارت ميشه دقيقا يه اتفاقى ميفته كه ما مجبور ميشيم همه پولشو خرج اون اتفاق كنيم!!!طورى كه هم من هم شوهرم رو اين قضيه حساس شده بوديم

واقعا اعتقاد پیدا کردم .. قبلا قبول نداشتم ..

بعدا فهمیدم که هم پیامبر و امامان درموردش گفتن و هم توی قرآن هست ... سوره ی فلق هم به نظر من به همین موضوع اشاره کرده ... 

خودم هروقت عکس دونفره با شوهرم روی پروفایل میزارم ، بعدش دعوامون شده .. 

یه نفر رو هروقت میبینیم بعدش حالمون بد شده ...

و خیلی چیزای دیگه ..

دوستان چشم زخم کاملا یه چیز الکیه دلیل دار هم هست اینیم که میگین اعتقاد دارن ااینی توی زندگی شما اتفاق میوفته همش تلقینه 

چشم شیطانو شنیدین که میگن ۱ چشمه و رنگ ابی بدی ها رو جذب میکنه :)

اینا فقط برای ترویج دادن دین شیطان پرست هاست عقیدی هم هر کی بهش داره بر اثر تلقینه دوستان اصلا نه برا بچه نه برا خونه مناسب نیست حادا بازم هم هر طور خودتون صلاح میدونین 

همیشه تو خونه تو کیفتون تو مغازتون کرچک بزارید

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
2790
2778
2791
2779
2792