2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 31 پست
عزيزم بتاي١٤٠يعني شما بارداري كدوم احمقي گفته كمه استراحت كن و سه روز بعد تو همون ازمايشگاه تكرار كن

یه دکتر تو ازمایشگاه اینو گفت😢میگم پوچ نباشه خارج از رحمی نباشه،شکمم امروز یجوری درد میگیره ول میکنه،میترسم از خانوادم دورم تنهام😭

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی عزیزم  نگران نباش استراحت کن روزی دوبار هم نشاسته بریز رو آب بخور

نشاسته چی؟ازکجا بگیرم تاحالا نخوردم

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
همون نشاسته که باهاش فرنی درست میکنیم  بریز داخل آب سرد دوتا قاشق صبح دوتا هم وقتی خواستی بخوا ...

مرسی،واسه چی خوبه؟

خیلیم خوبه عددبتات به خودت استرس نده 

هرکیم گفته ببخشیدابیخودکرده فقط بلدن به آدم استرس بدنوبترسونن اصلااسترس نگیرانشاالاه نی نیت سالم بیادبغلت

فقط بعدچندروزتکرارکن آزمایشت 

این روزگار میگذرد خوب یاکه بد...
کمرت وسفت میکنه و از سقط جلوگیری میکنه عزیزم 

عزیزم به شوهرم گفتم الان میگیره عکس میدم ببین همینه والا من اصلا تاحالا از نشاسته استفاده نکردم